KAKO ODABRATI ODGOVARAJUĆI SISTEM ZA DETEKCIJU

Hiltijevi skeneri za beton i bežični sistemi za detekciju

U kompaniji Hilti nudimo široki spektar sistema za detekciju koji služe za pronalaženje sakrivene armature, cevi, žica pod naponom i drugih ugrađenih predmeta u betonu i osnovnim materijalima.

Odabir zavisi samo od toga na čemu radite, bilo da tražite armaturu, žice pod naponom ili treba da skenirate veliku strukturu.

Hiltijevi bežični sistemi za detekciju mogu da vam pomognu kod nedestruktivnog testiranja i sprečavanja udara pre bušenja, jezgrovanja, sečenja i testerisanja.

PITAJTE INŽENJERA

HILTIJEV UREĐAJ PS 50 MULTIDETECTOR

HILTIJEV UREĐAJ PS 50 MULTIDETECTOR

Radi se o korisnom višenamenskom alatu za pronalaženje različitih vrsta predmeta u različitim osnovnim materijalima do maksimalne dubine od 15 cm. Hiltijev uređaj PS 50 Multidetector locira metalne ili plastične cevi, žice pod naponom, drvo, metalnu armaturu i slično.

Više informacija
HILTIJEV SISTEM ZA DETEKCIJU PS 250 FERROSCAN

HILTIJEV SISTEM ZA DETEKCIJU PS 250 FERROSCAN

Projektovan je za nedestruktivno testiranje i pronalaženje armature u betonu, procenu veličine armature, prečnika i dubine zaštitnog sloja betona.

Više informacija
HILTIJEV SISTEM ZA DETEKCIJU 1000 X-SCAN

HILTIJEV SISTEM ZA DETEKCIJU 1000 X-SCAN

Projektovan je za skeniranje velikih područja i pronalaženje metalnih i nemetalnih predmeta uključujući žice pod naponom, lociranje višestrukih slojeva osnovnih materijala do dubine od 30 cm.

Više informacija
HILTIJEV SISTEM ZA DETEKCIJU PX 10 TRANSPOINTER

HILTIJEV SISTEM ZA DETEKCIJU PX 10 TRANSPOINTER

Pokazuje kako i gde da bušite. Pomaže vam da otkrijete izlazna mesta bušenih rupa i takođe da izmerite gustoću osnovnog materijala da biste izračunali dužine i uglove bušenja.

Više informacija

ŠTA ČINI SPECIJALNIM HILTIJEVE ALATE ZA DETEKCIJU

Hilti PX 10 Transpointer detection system

Naši alati za detekciju su bežični, otporni na udare, prašinu i vodu i daju rezultate u realnom vremenu tako da možete da označavate gradilište dok skenirate.

Takođe nudimo Hiltijev softver za detekciju za dobivanje detaljnije analize skeniranih podataka, štampanje izveštaja, arhiviranje skeniranih podataka i njihovu integraciju sa drugim CAD softver aplikacijama.