Kontrolišite svoje građevinske troškove

Kontrolišite svoje građevinske troškove

Rešenja koja pomažu u izvođenju projekata na vreme i u okviru budžeta

Problemi se javljaju tokom izgradnje. Projekti prerastaju svoj originalni okvir i greške se prave – što često vodi do premašivanja budžeta i skupih kašnjenja. Međutim, vaše poslovanje može biti profitabilnije i možete kontrolisati potrošnju tako što ćete odabrati proizvode, usluge i softver koji su osmišljeni da rashode svedu na minimum, da smanje ljudske greške, uštede na troškovima rada i optimizuju alat. Možemo vam pomoći u prepoznavanju i implementaciji isplativih rešenja koja su vam potrebna za izvođenje projekata na vreme i u okviru budžeta.

Ušteda na troškovima materijala

Smanjenje rashoda u građevinskom materijalu pomaže vam da budete konkurentni i istovremeno neškodljivi po životnu sredinu. Naša rešenja za gradilišta se kreću od HDE 500 za preciznu kontrolu tokom ubrizgavanja hibridnog/epoksidnog hemijskog aneksiranja pa do gotove protivpožarne zaštite koja pomaže u sprečavanju rasipanja maltera, kao i usluga proizvodnje unapred, poput pakovanja. Tokom stadijuma planiranja i projektovanja projekta, vaši lokalni timovi treba da koriste samo one količine proizvoda koje su im potrebne tako što će optimizovati dizajn pomoću našeg softvera i usluga Building Information Modeling (BIM). 

Akumulatorski pištolj za istiskivanje hemijskog ankera HDE 500-A22 Gotova protivpožarna rešenja BIM usluge dizajniranja i modelovanja Softver za dizajn

Ušteda na troškovima rada

Broj sati rada na lokaciji jedan su od najznačajnijih delova u projektnim troškovima. U isto vreme, postoji velika potražnja za kvalifikovanim radnicima, ali je ponuda slaba. Odaberite brža rešenja koja štede rad, za poboljšano upravljanje troškovima tokom projekata izgradnje – bez kompromisa po pitanju bezbednosti i kvaliteta.

Jedan operater za dijamantsko bušenje

Smanjivanje broja grešaka

Smanjite greške i obezbedite pomoć izbegavajući skup ponovni rad i kašnjenje sa izvođenjem projekta uz alate za digitalnu dokumentaciju kompanije Hilti koj prate kvalitet postavljanja protivpožarne zaštite i pričvršćivanja. Vaša ekipa na lokaciji može imati korist od rešenja kao što su brže i lakše sklapanje uz modularnu MEP podršku ili sistem za prilagođavanje obrtnog momenta (AT) za poboljšan kvalitet postavljanja zavrtanja ankora.

Softver za protivpožarnu dokumentaciju. Modularna MEP potpora Postavljanje ankera pomoću AT sistema
HILTI USLUGA VEZANA ZA SERVISIRANJE ALATA

HILTI USLUGA VEZANA ZA SERVISIRANJE ALATA

BESPLATNO DO DVE GODINE