BUILDING INFORMATION MODELING (BIM)

Pristup Hiltijevoj BIM/CAD biblioteci

BIM – building information modelling – je revolucionarni način projektovanja i upravljanja projektima.

Ne radi se samo o 3D softveru za projektovanje, već o procesu koji olakšava saradnju većih projektnih timova.

Omogućuje sveobuhvatna rešenja vezana za tok rada vaših građevinskih projekata sa integrisanom BIM digitalnim alatima i uslugama inženjeringa.

BIM MENJA NAČIN RADA U GRAĐEVINSKOJ INDUSTRIJI

Uz pomoć BIM-a možete da:

Smanjite greške i troškove

Uočite potencijalne interferencije u 2D i 3D i obezbedite tačnost projekta.

Brzo sarađujete na Cloudu

Poboljšajte timski rad i sprečite greške podelom projekata u realnom vremenu. Uštedite vreme na sastancima ili u razmeni e-mail poruka i pomozite svojim inženjerima da provere interferencije pre nego što pređete na gradilište.

Da se uključite u širu oblast projektovanja

Koristite Hiltijeve BIM/CAD biblioteke da biste jednostavno uneli 3D objekte direktno u AutoCAD®, Revit® i Tekla Structure – integrišući detaljne projekte Hiltijevih aplikacija u vaš celokupni građevinski projekat.

HILTIJEVA BIM/CAD BIBLIOTEKA

Direktna integracija u AutoCAD®, Revit® i Tekla Structure

Hiltijeva BIM/CAD biblioteka omogućuje vam pristup bogatoj biblioteci Hiltijevih proizvoda kao što su 3D i 2D BIM/CAD objekti, a svaki od njih može da se integriše direktno u vodeće softvere za građevinsko projektovanje, kao što su AutoCAD®, Revit® i Tekla Structure.

Više od obične biblioteke, ova biblioteka vam omogućuje da odaberete zemlju u kojoj želite da projektujete i radite, obezbeđujući globalnu usklađenost sa propisima.

Pretražite Hiltijevu BIM/CAD biblioteku:

•  Pretražite objekte po imenu ili vrsti objekta - kao što su ankeri, direktni pričvršćivači, protivpožarni sistemi, sistemi modularnih nosača.

•  Odaberite između 2D ili 3D modela – svi objekti uključuju detaljne tehničke podatke, kao što su veličina, materijal, Hiltijev broj proizvoda, informacije o materijalu.

•  Direktno unesite objekat u vaš projekat.

•  Izvezite model proizvoda i sačuvajte ga za kasniju upotrebu.

PRISTUP HILTIJEVIM BIM/CAD OBJEKTIMA

Povežite se sa Hiltijevim BIM/CAD objektima ili pristupite Hiltijevim objektima putem drugih BIM softverskih sistema, uključujući:

PITAJTE INŽENJERA