Izgradite poslovanje uz napredna rešenja

BUDUĆNOST GRAĐEVINARSTVA JE STIGLA

Izgradite vaš biznis uz pomoć naprednih rešenja

Kako vaša kompanija može da iskoristi prednost koju donose glavni trendovi u građevinskoj industriji kao što su digitalizacija, automatizacija i zelena izgradnja? I koji je najbolji način da ostanete konkurentni uprkos izazovima poput manjak kvalifikovane radne snage? Otkrijte kako mi možemo da vašu kompaniju opremimo za budućnost pomoću inovativnih i povezanih proizvoda, softvera i usluga dizajniranih za svaku fazu projekata izgradnje.

Održivost u građevinarstvu

Zelenija izgradnja

Zahtevi za sertifikatima i dalje guraju napred zelenu izgradnju koja postajte industrijski standard. Da biste pravili zdraviju, bolje održivu arhitekturu, mi aktivno radimo ponovni inženjering i iznova formulišemo komponente za izgradnju – počev od protivpožarnog sistema do ankera, i od patrona za eksere do sistema za modularnu podršku – kako bismo ispunili kriterijume nezavisnih izdavača zelenog sertifikata. Naša veb lokacija ima sveobuhvatnu bazu podataka sa pratećom dokumentacijom kao što su VOC sertifikati za ispuštanje sadržaja i Ekološke deklaracije proizvoda (EPD).

Održivost u građevinarstvu Cirkularnost
Hilti Jaibot

Usvojite nove tehnologije

Digitalizacija i automatizacija gradilišta postaju ključni pokretači produktivnosti u građevini. Primenom digitalnog planiranja uz BIM neće biti kašnjenja u izvođenju projekata jer se na potencijalne probleme ukazuje pre nego što oni nastanu. Time se, zauzvrat, smanjuje improvizovanje na gradilištu i pojednostavljuje se dokumentacija. Digitalna rešenja, poput senzora za beton, tahimetara i poluautomatskog Jaibot robota za bušenje, takođe doprinose brzini i tačnosti građevinskih radova.

BIM usluge dizajniranja i modelovanja

Smanjite oslanjanje na kvalifikovane radnike

Nove tehnologije i metode instalacije su tu da bi ostale. Odaberite alatke i procese koji će vam pomoći da ubrzate realizaciju građevinskih projekata, da smanjite zavisnost od kvalifikovane radne snage i da zaštitite svoje timove. Naša rešenja se kreću od sistema za direktno pričvršćivanje koja eliminišu potrebu za ankerisanjem i zavarivanjem, pa do pametnih sistema za dijamantsko bušenje i EXO-S nosivog spoljnog skeleta, koji je dizajniran kao pomoću u smanjenju vrtoglavice na visinskim radovima.

Rešenja za jednostavnije pričvršćivanje Jedan operater za dijamantsko bušenje

Proširite domet poslovanja

Pozicionirajte svoju kompaniju za profitabilniju budućnost tako što ćete pružati više usluga i manje unajmljivati izvođače. Dodavanjem usluga kao što su instalacija protivpožarne zaštite i dijamantsko bušenje, vaše poslovanje će postati raznolikije i doživeće porast. Računajte na nas za praktične obuke za vaš tim, kao i za strategije o tome kako da usvojite metodologije koje povećavaju produktivnost, kao što je usluga Building Information Modeling (BIM).

Vebinari Sistemi za dijamantsko bušenje Inovativna protivpožarna rešenja BIM usluge dizajniranja i modelovanja
SID 4

VIŠE SNAGE I VEĆA FLEKSIBILNOST NEGO IKADA RANIJE

Baterijske električne alatke za profesionalne korisnike u građevinskom sektoru

Upravljanje različitim izvorima napajanja i sistemima baterija za baterijske alatke na više lokacija u najboljem slučaju može biti zamarajuće – a svakako i skupo i može da oduzme puno vremena.

Uz tehnologiju Nuron, sve vaše alatke – od impulsnih zavrtača do čekića – možete napajati putem jedne baterijske platforme. Trebaće vam manje baterija i punjača na gradilištu, a možete se i manje oslanjati na alatke koje pokreću drugi izvori napajanja.