Hilti

Ko je kompanija Hilti?

Mi sa strašću gradimo entuzijastične klijente i kreiramo bolju budućnost

Kompanija Hilti simbolizuje kvalitet, inovacije i direktne odnose sa klijentima, što za rezultat ima oko 250.000 direktnih kontakata sa klijentima svakog dana.

Sa sedištem u gradu Šan, država Lihtenštajn, imamo približno 33.000 zaposlenih širom sveta koji doprinose tome da građevinski posao postane jednostavniji, brži i bezbedniji, dok istovremeno inspirišemo klijente tehnološki najnaprednijim proizvodima, sistemima softverima i uslugama.

Korporativna strategija

Naš strateški cilj je kreiranje održive vrednosti kroz lidersku poziciju i jedinstvenost na tržištu. Takođe smo, od kako su 1941. godine braća Eugen i Martin Hilti osnovala kompaniju Hilti, pravili planove uz finansijska predviđanja. Sve deonice kompanije su u vlasništvu trusta porodice Martina Hiltija, čime se obezbeđuje dugoročan kontinuitet poslovanja.

Cilj kompanije Hilti je da izgradi bolju budućnost uz inovativna i održiva rešenja.

Naše vrednosti

Hilti podjednako pruža podršku društvu i životnoj sredini u cilju aktivne potrage za boljom budućnošću, unutar naše osnovne poslovne oblasti i van nje.

Pored humanitarne Hilti fondacije, naše vrednosti koje predstavljaju integritet, hrabrost, timski rad i posvećenost dokazuju se svakodnevno u interakciji sa članovima našeg tima, partnerima i klijentima.

Poslovni model

Poslovni model

Direktni odnosi sa klijentima

Čvrsto verujemo u bliske odnose pune poverenja sa našim klijentima. Zbog toga imamo model direktne prodaje, gde oko 18.000 članova našeg tima radi direktno sa klijentima širom sveta.

Naši predstavnici prodaje i terenski inženjeri izlaze na teren kako bi pomogli preduzećima da pronađu najbolja rešenja, bilo da je u pitanju izbor odgovarajuće vrste eksera ili dizajniranje sistema armaturnih šipki za velike sisteme metroa.

Naši klijenti takođe mogu da kupe naše proizvode direktno u Hilti prodavnicama.

 

Mi razvijamo i proizvodimo sopstvene proizvode

Mi u kompaniji Hilti smo svesni da je građevina opasna i puna izazova i zbog toga neprekidno težimo da pronađemo rešenja koja rad čine bezbednijim, bržim i jednostavnijim. Imamo svoje laboratorije za istraživanje i dizajn (sa zaposlenima koji su specijalizovani naučnici i inženjeri) i sarađujemo sa najuglednijim tehničkim univerzitetima širom sveta kako bismo podelili svoja istraživanja i još više pomerili granice.

Mi pravimo naše Hilti proizvode i vodimo svoje fabrike širom Evrope, Meksika, SAD, Indije i Kine. Takođe sarađujemo sa eksternim specijalizovanim dobavljačima i staramo se da sve što napravimo zadovoljava naše najviše standarde kvaliteta.

Naši ljudi nas izdvajaju

Članovi našeg tima sa strašću rade svoj posao, toliko da mnogi od njih rade za Hilti preko 20 godina.

Neki su u kompaniji Hilti i preko 40 godina! Uz istinsku želju da naprave razliku, naši zaposleni dišu i žive naše vrednosti i zato ne iznenađuje to što stalno dobijamo priznanja kao sjajno mesto za rad. 

NAŠ PRISTUP KORPORATIVNOJ ODGOVORNOSTI

Kompanija Hilti radi uz primenu etičkih principa s ciljem dugoročnog uticaja. Ponašamo se odgovorno prema našim članovima tima, kupcima, partnerima i dobavljačima, a takođe i prema životnoj sredini i društvu.

Verujemo da odgovorno ponašanje ide ruku pod ruku s dugotrajnim poslovnim uspehom.

Istraživanje u kompaniji Hilti

Mnoge ideje za poboljšanje proizvoda razvijene su direktno na gradilištima tokom razgovora sa našim klijentima. Ako na licu mesta postoji izazov za koji ne postoji Hilti rešenje, napravićemo ga.

Zbog toga u istraživanje i razvoj godišnje ulažemo približno 6% prodaje.