Električni alat

Pogledajte kako je naš električni alat projektovan za veću produktivnost i otpornost: alati za direktno pričvršćivanje, udarne bušilice, štemači, uređaji za dijamantsko bušenje, brusilice, testere i još toga

Više snage i veća fleksibilnost nego ikada ranije

Više snage i veća fleksibilnost nego ikada ranije

Baterijske električne alatke za profesionalne korisnike u građevinskom sektoru

Budite spremni za budućnost uz najnoviji dodatak našim asortimanima baterijskih alatki od 12 V, 22 V i 36 V – napajanje putem platforme tehnologije Nuron od 22 V. Zadatke koji zahtevaju primenu strujnih i plinskih alatki napokon možete obavljati putem samo jedne baterijske platforme.

Od razbijanja i rezanja do bušenja i pričvršćivanja, baterijske alatke kompanije Hilti su dizajnirane za pružanje maksimalnih performansi i poboljšane sigurnosti i udobnosti korisnika.

Kako baterijska platforma tehnologije Nuron može pomoći vašem poslovanju?

Praktičnost korišćenja samo jedne platforme

Obezbedite napajanje za oko 70 uređaja pomoću samo jedne Nuron platforme od 22 V koja je kompatibilna sa uređajima od bušilica do štemača za rušenje.

Više obavljenog posla po punjenju

Uživajte u dužem vremenu rada svojih alata na platformi od 22 V koja može da obezbedi više snage nego 36 V sa napajanjem na električnu energiju ili gas.

Zaštitite svoje timove

Spektar bezbednosnih rešenja od sistema za kontrolu prašine do ugrađenih tehnologija koje pomažu u smanjivanju rizika od povratnog udara prilikom rada sa ugaonom brusilicom.

Jedna platforma za sve poslove

Jedna platforma za sve poslove

Pojednostavite svoj inventar alatki i ostvarite veću fleksibilnost na gradilištu

Upravljanje različitim izvorima napajanja i sistemima baterija za baterijske alatke na više lokacija u najboljem slučaju može biti zamarajuće – a svakako i skupo i može da oduzme puno vremena.

Uz tehnologiju Nuron, sve vaše alatke – od impulsnih zavrtača do čekića – možete napajati putem jedne baterijske platforme. Trebaće vam manje baterija i punjača na gradilištu, a možete se i manje oslanjati na alatke koje pokreću drugi izvori napajanja.

Testera DSH 600-22 sa abrazivnim sečivom i baterijom B 22-170

Veća snaga baterije i duže vreme rada

Obavljajte poslove tokom celog dana uz baterije za alatke koje daju više snage od strujnog i plinskog pogona

Tehnologija Nuron pruža do dva puta veću snagu u odnosu na podjednako vredne platforme od 18 V i 20 V zahvaljujući potpuno redizajniranom interfejsu baterije i alatki. Za najzahtevnije primene, kao što je rezanje čeličnih cevi benzinskom testerom ili razbijanje betona čekićem za rušenje, može se koristiti kombinacija dve baterije od 22 V.

U slučaju manje zahtevnih primena, kao što je zavrtanje vijaka za gipsane ploče ili obavljanje serijskih pričvršćivanja na metal pomoću vibracionih odvijača, možete raditi brže i uz veću udobnost zahvaljujući poboljšanim ergonomskim funkcijama alatki.

DSH 600-22 dijamantska testera

DSH 600-22 dijamantska testera

Pomoću jedne baterije tehnologije Nuron od 8,0 Ah možete izrezati jednaku količinu betona kao pomoću punog rezervoara plina 

Saznaj više
TE 60-22 SDS-Plus udarna bušilica

TE 60-22 SDS-Plus udarna bušilica

Baterije tehnologije Nuron i motor bez četkica omogućavaju obavljanje do triput više posla po jednom punjenju 

Saznaj više
TE 2000-22 električni razbijač

TE 2000-22 električni razbijač

Kombinujte dve baterije tehnologije Nuron od 12 Ah za ostvarivanje do dva i po puta veće snage od baterije od 36 V

Saznaj više
SC 30WR-22 preklopna testera

SC 30WR-22 preklopna testera

Do tri puta veća brzina rezanja i dvostruko duže vreme rada od prethodnika

Saznaj više
Radnik stoji na platformi i u ruci drži bušilicu koja je pričvršćena na šipku uzicom za alat

Sigurnost na prvom mestu

Tehnologije baterijskih alatki osmišljene za zaštitu vaših timova

Uz tehnologiju Nuron povećali smo broj baterijskih električnih alatki koje imaju sledeće funkcije: 

  • AVR (Aktivno smanjenje vibracija) za pomoć pri svođenju izlaganja šake i ruke vibracijama na najmanju moguću meru, 
  • ATC (Aktivna kontrola obrtnog momenta) za pomoć pri smanjenju opasnosti od povratnog trzaja alatke, 
  • DRS (sistemi za uklanjanje prašine) za pomoć pri smanjenju izlaganja građevinskoj prašini – uključujući rezanje, bušenje i razbijanje betona praktično bez prašine, mogućnosti sigurnosnog privezivanja za pomoć pri smanjenju opasnosti od predmeta koji padaju prilikom rada na visini 
AG 6D-22 ugaona brusilica

AG 6D-22 ugaona brusilica

Uz tehnologiju SensTech kompanije Hilti za ugaone brusilice, alatka će se automatski isključiti ako rukovalac pomeri ruku sa nje – na primer, ako je slučajno ispusti. Osim toga, uz funkciju 3D ATC alatka će se isključiti usled iznenadnog, nekontrolisanog pokreta u bilo kom smeru.

Saznaj više
BX 3(-L)-22 alatka za pričvršćivanje

BX 3(-L)-22 alatka za pričvršćivanje

Uređaj BX 3(-L)-22 se odlikuje niskim nivoom trzaja i buke pa vam omogućava da radite praktično bez prašine. Pošto ga napaja baterija, pričvršćivanja ćete moći da obavljate brzo i pouzdano, bez potrebe za skladištenjem plinskih doza ili drugih pogonskih goriva.

Saznaj više
VC 10-22 usisivač

VC 10-22 usisivač

Usisivač VC 10-22 pomaže u smanjenju izlaganja prašini. Dovoljno snažan za gotovo sve zadatke na gradilištu, opremljen je HEPA filterom i funkcijom automatskog čišćenja filtera. 

Saznaj više

Odmah nadogradite na tehnologiju Nuron

Pregledajte katalog proizvoda kako biste pronašli alatke tehnologije Nuron ili koristite birač kompleta baterijskih alatki kako biste napravili sopstveni prilagođeni komplet.

Na filteru baterijske platforme jednostavno odaberite „Nuron“. Ako imate pitanja o nadogradnji na tehnologiju Nuron, obratite se korisničkoj službi ili svom komercijalisti.