Čekići i štemači za rušenje

Otkrijte asortiman naših malih štemača i čekića za rušenje pod velikim opterećenjima, koji su projektovani tako da smanje vibracije i izloženost prašini tokom otkidanja, rušenja i rada na uklanjanju betona

Otkrijte asortiman naših malih štemača i čekića za rušenje pod velikim opterećenjima, koji su projektovani tako da smanje vibracije i izloženost prašini tokom otkidanja, rušenja i rada na uklanjanju betona
TE 500-22 baterijski štemač Baterijski SDS Max (TE-Y) štemač za rušenje i štemanje sa aktivnom redukcijom vibracija za štemanje betona ili cigle (baterijska platforma Nuron)
TE 500-AVR Svestran SDS Max (TE-Y) razbijač zidova za štemovanje betona i zidanih površina sa manjim opterećenjima i sa aktivnom redukcijom vibracija (AVR)
TE 800-AVR Veoma snažan razbijač zidova TE-S za štemovanje betona sa velikim opterećenjima sa aktivnom redukcijom vibracija (AVR)
Baterijski štemači za rušenje

Baterijski štemači za rušenje

Za male i srednje zadatke razbijanja i rušenja podova i zidova

Bez obzira na to da li radite sa betonom, ciglom, ili pločicama, ovaj asortiman laganih i tankih štemača će obaviti posao. Zahvaljujući platformi za baterijske uređaje tehnologije Nuron od 22 V, dobijate isti snažan učinak rušenja kao kad radite sa sličnim ili većim strujnim alatkama, uz fleksibilnost baterijskih alata.

Uravnotežite učinak sa udobnošću, kontrolom i bezbednošću

Učinak bez kompromisa

Uz štemače na platformi tehnologije Nuron, možete postići isti učinak kao i sa strujnim alatima.

Jedna baterijska platforma za sve alate

Napajajte sve vaše alate – uključujući štemače za velika opterećenja – služeći se istom platformom za baterijske uređaje visokih performansi tehnologije Nuron od 22 V.

Nezavisnost baterijskog napajanja na gradilištu

Ograničen vam je pristup spoljnom izvoru napajanja? Nema problema. Uživajte u većoj fleksibilnosti na gradilištu uz baterijske alate za rušenje.

Bezbedniji posao rušenja

Postignite bušenje praktično bez prašine pomoću naših namenskih sistema za uklanjanje prašine (DRS) i smanjite umor zahvaljujući manjoj vibraciji alata.

Kontrolisano rušenje podova

Kontrolisano rušenje podova

Za male i srednje zadatke – razbijanje do 1,5 tona betona sa jednim punjenjem

Uz težinu koja je skoro 10 kg manja nego kod sličnih štemača, baterijski čekić za razbijanje TE 2000-22 je idealan za poslove rušenja na mestima na kojima su rukovanje, kontrola alata i mobilnost od presudne važnosti. Alat je idealan za beton debljine do 20 cm pri zadacima kao što su rušenje podova, pravljenje kanala za cevi i precizno uklanjanje staza od teških ploča. Sve to uz vibraciju alata od samo ~4,0 m/s², što smanjuje umor.

Uz Nuron tehnologiju baterija od 22 V, jedno punjenje naše najveće Nuron baterije (B22-255) vam omogućava rušenje pola tone betona. Ako koristite opcionalno veliko kućište za baterije sa četiri dodatne baterije B22-255, možete srušiti 1,5 tona betona jednim punjenjem.

Snažno razbijanje zidova

Snažno razbijanje zidova

Ostvarite učinak strujnih alata praktično bez prašine i uz nisku vibraciju.

Naš štemač zidova TE 500-22 na baterijskoj platformi tehnologije Nuron može da obavlja širok spektar funkcija štemovanja i rušenja zidova, tamo gde je kontrola od presudne važnosti, ali ne želite da smanjujete učinak. TE 500-22 može da se uporedi po snazi sa odgovarajućim strujnim štemačima za rušenje, a pored toga sve to možete da postignete praktično bez prašine zahvaljujući kompatibilnosti alata sa sistemom za uklanjanje prašine DRS-B kompanije Hilti. Kada se tome doda niska vibracija alata TE 500-22 od samo 6,7 m/s2, to znači da možete da radite duže i udobnije.

Više rušenja, manje prašine

Više rušenja, manje prašine

Rušenje praktično bez prašine uz sistem za uklanjanje prašine TE DRS-B

Prikupite do 95% prašine kada štemujete pomoću štemača TE 500 i čekića za razbijanje TE 2000 – jednostavno postavite sistem za uklanjanje prašine TE DRS-B i kompatibilni baterijski Hilti usisivač kao što su Nuron VC 5-22 i Nuron VC 10-22 i postignite da na gradilištu skoro uopšte nema prašine. 

Uživajte u bezbednijim radnim uslovima kada renovirate enterijer ili kad radite u kritičnim okruženjima u kojima je čista okolina od presudne važnosti, kao što su prostorije u kojima neko boravi, bolnice, laboratorije ili proizvodne linije.