SAOPŠTENJA ZA JAVNOST

Naše najnovije vesti

AKTUELNE VESTI

 • NURON – KOMPLETNO NOVA PLATFORMA BATERIJSKIH UREĐAJA SA UGRAĐENOM KONEKCIJOM

  NURON – KOMPLETNO NOVA PLATFORMA BATERIJSKIH UREĐAJA SA UGRAĐENOM KONEKCIJOM

  Šan (FL), Januar 12, 2022 – Sa Nuronom, Hilti lansira novu platformu baterijskih uređaja koja radikalno pojednostavljuje rad na gradilištu, unapređuje upravljanje alatima, podiže performanse na mnogo viši nivo i poboljšava zaštitu zdravlja korisnika alata. Nuron je sistem baziran na jednoj bateriji koja pokriva sve aplikacije od jednostavnih do vrlo zahtevnih.

  Saznajte više (Engleski PDF)

  HILTI NASTAVLJA DA RASTE

  Schaan (FL), 15. maj 2019. - Prodaja Hilti grupe porasla je za 6,2% u prva četiri meseca 2019. godine na ukupno 1931 miliona CHF. Rast u lokalnoj valuti iznosio je 7,6% u odnosu na isti period prethodne godine.

  Više informacija

  CARLA DE GEYSELEER NASLEDIĆE MESTO MICHAELA JACOBIJA

  Schaan (FL), 28. septembra 2018 – Član Upravnog odbora Hilti Grupacije Michael Jacobi napustiće Upravni odbor u aprilu 2019. godne tokom godišnje glavne skupštine Hilti Grupacije. Naslediće ga Carla De Geyseleer, finansijski direktor SGS grupacije, sa sedištem u Ženevi, Švajcarska.

  Više informacija

  HILTI NASTAVLJA SA DVOCIFRENOM STOPOM RASTA

  Schaan (FL), 19. septembra 2018 – Hilti Grupacija ostvarila je rast prodaje od 14,7 odsto u prvih osam meseci 2018. Kad je korigovan za efekte akvizicije, rast prodaje iznosi 12,7 odsto. Operativni rezultat Grupacije povećan je za 7,6 odsto u istom periodu.

  Više informacija

  HILTI INOVACIJE OSVAJAJU NAGRADE NA „RED HOT DESIGN AWARD” MANIFESTACIJI

  HILTI INOVACIJE OSVAJAJU NAGRADE NA „RED HOT DESIGN AWARD” MANIFESTACIJI Schaan (FL), 10. jula 2018 – Na ovogodišnjem takmičenju „Red Dot Design Award” Kompanija Hilti je osvojila nagrade za tri proizvoda i jednu familiju proizvoda. Kompanija je osvojila nagradu Najbolji u kategoriji i takođe je primila dodatne pohvale za najnoviju generaciju crvenog kofera, Hiltijeve ikone brenda.

  Više informacija

  HILTI PRELAZI PRAG PRODAJE OD PET MILIJARDI

  HILTI PRELAZI PRAG PRODAJE OD PET MILIJARDI Schaan (FL), 22. januara 2018 – U 2017. godini Hilti Grupacija nastavila je sa rastom u svim poslovnim regionima uz značajno povećanje prodaje na 5,1 milijardi švajcarskih franaka. U odnosu na prošlu godinu, prodaja je zabeležila rast od 10,8 odsto u švajcarskim frankima i 9,6 odsto u lokalnim valutama.

  Više informacija
  Great Place to Work

  KOMPANIJA HILTI PROGLAŠENA JEDNIM OD NAJBOLJIH POSLODAVACA NA MEĐUNARODNOM NIVOU

  KOMPANIJA HILTI PROGLAŠENA JEDNIM OD NAJBOLJIH POSLODAVACA NA MEĐUNARODNOM NIVOU Schaan (FL), 26. oktobra 2017 – Kompanija Hilti je rangirana od strane organizacije Great Place to Work® među 25 najboljih multinacionalnih kompanija na svetu. Ove godine kompanija se plasirala na 22. mestu.

  Više informacija