Zaštitite svoje zaposlene i projektujte bezbednije zgrade

Povećanje bezbednosti u građevini

Zaštitite svoje zaposlene i projektujte bezbednije zgrade

Nezgode u građevini, povrede i dugotrajne bolesti mogu da imaju ozbiljan uticaj na pojedince i na kompanije. Zato smo uvek korak ispred u pridržavanju pravila i propisa stavljamo bezbednost na prvo mestu kada projektujemo naše alate, softver i usluge. Sva naša rešenja su projektovana da pomognu vašim timovima da rade bezbednije i udobnije i da pomognu vašoj kompaniji u projektovanju zgrada koje su bezbednije, trajnije i otpornije. 

Korišćenje inovativnih bezbednosnih sistema

Kada ste zaštićeni, možete da radite sa većom sigurnošću. Naše bezbednosne inovacije se kreću od alata sa aktivnom redukcijom vibracije (AVR) koja smanjuje vibraciju koja se prenosi sa šake na telo i tehnologije aktivne kontrole obrtnog momenta (ATC) koja pomaže u sprečavanju povratnog udara električnog alata. Nudimo sve za gradilište, od sistema za uklanjanje prašine koji kombinuje alate i usisivače, pa do BX 3 baterijskog alata za pričvršćivanje koji je projektovan da bude čišći, tiši i praktično alternativa bez prašine za bušenje.

Aktivna redukcija vibracija DRS sistemi za kontrolu prašine Baterijski pištolj za eksere BX 3

Dizajn sa bezbednošću u vidu

Želite li da projektujete sisteme za ankerisanje za seizmičke uslove? Da li treba da efikasno dokumentujete protivpožarne instalacije ili postavljanje pričvršćivača? Ili vas možda zanima korišćenje Building Information Modeling (BIM) kako biste mogli da koristite livene uređaje ili usluge proizvodnje unapred i eliminišete potrebu za bušenjem i zavarivanjem tokom faze izgradnje vašeg projekta. Naša softverska rešenja mogu da vam pomognu da napravite bezbednije građevinske projekte koji su više u saglasnosti sa kodeksom i koji su produktivniji.

Softver za dizajn Softver za protivpožarnu dokumentaciju. BIM usluge dizajniranja i modelovanja Onsite Testing Osnovna inženjerska obuka

Pridržavajte se bezbednosnih propisa

Pridržavanje svih složenih zdravstvenih i bezbednosnih propisa nije uvek lako. Sve se brzo menja i kršenje bezbednosnih pravila dovodi do skupih kašnjenja u izvođenju projekta. Da biste uvek bili usaglašeni i da biste pronašli pravo rešenje za projektovanje zgrada, veb lokacija kompanije Hilti sadrži sveobuhvatne podatke o odobrenjima proizvoda, kao i ocene prašine, buke i vibracije. Takođe nam se možete obratiti za savet stručnjaka.

Informacije o pojedinačnom proizvodu Odobrenja, opšte napomene, specifikacije i CAD detalji

Obuka i sertifikati o bezbednosti

Efikasna obuka je ključna u povećanju bezbednosti na radnom mestu i održavanju produktivnosti. Mi nudimo širok dijapazon praktičnih modula za obuku o zdravlju i bezbednosti, kao i kurseve tehničke obuke koji se mogu skrojiti prema vašim potrebama. Oni se mogu izvoditi na mestu po vašem izboru ili onlajn.

Sve naše obuke