Povećajte efikasnost inženjerstva i projektovanja

Povećajte efikasnost inženjerstva i projektovanja

Kvalitetna tehnička rešenja čak i za najsloženije projekte

Efikasno definisanje i dokumentovanje kvalitetnih tehničkih rešenja za složene građevinske projekte može biti teško. Sklopite partnerstvo sa kompanijom Hilti za jasan, stručan savet, za lak pristup relevantnim podacima o tehničkim proizvodima i rešenjima koja su osmišljena kao pomoć u ispunjavanju projektnih zahteva za bezbednost, tačnost, troškovnu efikasnost i kvalitet.

Podrška i tehnička preuzimanja

Naši iskusni inženjeri vam mogu pomoći tokom trajanja vašeg projekta – od projektovanja i postavljanja pa do upravljanja izgradnjom. Naši centri za inženjersku stručnost i kancelarije za upravljanje projektima mogu da vam pomognu sa prilagođenim rešenjima, dok vam stručnjaci za pordršku na gradilištu mogu pružiti tehnički savet. Pristupite našoj veb lokaciji za tehničku dokumentaciju ili istražite tehničke teme na internetu, na inženjerskom forumu Ask Hilti (Pitajte Hilti).

Kontaktirajte naš inženjerski tim Preuzmite odobrenja, opšte napomene, specifikacije i CAD detalje Tehničku dokumentacija

Softver za projektovanje i usluge

Bilo da projektujete ankere za beton ili planirate MEP instalacije, naš softver za projektovanje i modelovanje vam može pomoći da napravite građevinske projekte tako da budu jednostavniji, bezbedniji i produktivniji. Za dalju podršku u projektovanju, naše građevinske usluge se kreću od pomoći kod inženjerskih procena do testiranja izvlačenja ankera na gradilištu.

PROFIS Engineering komplet za projektovanje ankera BIM usluge dizajniranja i modelovanja Naš shear connector design software za proračun HVB konektora Onsite Testing

Kontinuirano profesionalno usavršavanje

Budite prvi u promeni metoda projektovanja i industrijskih standarda uz akreditovane kurseve za obuku koji su osmišljeni da vam pomognu da postignete produktivniji rad. Takođe nudimo vebinare na tehničke teme, kao što su dizajn ankera, nadgledanje očvršćavanja betona ili zelena izgradnja na našoj inženjerskoj platformi na mreži, „Ask Hilti“. 

Trening za inzenjere Predstojeći vebinari uživo
HILTI CHANNEL CALCULATOR

HILTI CHANNEL CALCULATOR

Channel Calculator je alat za izbor pravog kanala za vaše svakodnevne primene u instalaciji ventilacionih vodova, cevi i regala, softver vam pomaže da brzo pronađete odgovarajuće rešenje uz minimalan napor.

Saznaj više
Eurofox Facade system, MFT-MFI, MacFox

REŠENJA ZA VENTILIRAJUĆE FASADE

Od dizajna do izgradnje, saznajte kako naš tim stručnjaka može da vam pomogne u vašem narednom projektu ventilirajuće fasade.

Saznaj više
DX 5 F8, DX 5 F8, deflection head, track fastening to ceiling, interior finishing, X-U concrete nail

PROFIS ENGINEERING SUITE

PROFIS Engineering Suite je softver koji se ne instalira na računaru, jednostavno se koristi, a pomoću kog projektovanje i analiza konstrukcijskih spojeva postaju brži i jednostavniji nego ikada do sada.

Saznaj više

Centri za projektovanje proizvoda

Inovacija pokreće naše tehnologije, softver i usluge. Mi vodimo naše R&D centre u Evropi, Severnoj Americi i Aziji i blisko sarađujemo sa partnerima širom sveta kako bismo razvili rešenja koja vam pomažu da ispunite ili prevaziđete zahteve koje nalažu najnoviji propisi. Da li vam je potrebna pomoć sa specifikacijom Hilti proizvoda? Koristite našu veb lokaciju da biste brzo pronašli ključne informacije o proizvodima, uključujući tehničke smernice, odobrenja, izveštaje o testiranju, tekstove specifikacija i BIM/CAD resurse.

Centar za dizajn ankera Centar za dizajn armaturne šipke Centar za dizajn protivpožarne zaštite Centar za dizajn modularnih podupirača

Rešenja za određene primene

Od pouzdanog dizajna usklađenog sa propisima, za sve – od naknadno ugrađenih armaturnih šipki do protivpožarnih sistema – mi nudimo razna rešenja za određene primene koja vam pomažu da ispunite zahteve za bezbednost, tačnost, troškovnu efikasnost i kvalitet.

Kontaktirajte naš inženjerski tim

Rešenja za primene po sektorima

Želite li da poboljšate efikasnost projektovanja i operativnu fleksibilnost vaših projekata? Mi nudimo rešenja za protivpožarnu zaštitu, ankerisanje i modularnu potporu koja su dizajnirana da ubrzaju izvođenje projekta u svakoj projektnoj fazi.