Poboljšajte upravljanje opremom

Poboljšajte upravljanje opremom

Poboljšajte produktivnost i smanjite vreme zastoja uz digitalno upravljanje alatnicom

Građevinske kompanije troše oko 100 sati mesečno na pronalaženje opreme koja nedostaje, a na to se dodaju i troškovi kupovine duplih alatki i potrošnog materijala. Saznajte kako da izbegnete skupo vreme zastoja, da poboljšate produktivnost i steknete veću kontrolu nad inventarom i troškovima koristeći digitalna rešenja kompanije Hilti za upravljanje opremom i optimizaciju alatnice.

Hilti Fleet Management

Hilti Fleet Management

Kontrola troškova za alat i opremu

Pravilno prilagođena alatnica vam može pomoći da kontrolišete troškove jer plaćate samo za one alatke i opremu koji su vam potrebni. Zakažite analizu da biste dobili stručan savet o tome kako da osmislite najbolju alatnicu za svoje poslovanje.

Želite li da steknete još veću kontrolu nad svojim troškovima? With the uslugu Fleet Management za Hilti alat, birate samo alatke koje su vam potrebne i plaćate fiksnu mesečnu cenu za određeni period bez opterećenja ulaganja unapred. Takođe dobijate besplatne popravke i iznajmljene uređaje.

Hilti tool service center

Smanjite vreme zastoja uz brže popravke

Hilti alatke su napravljene da traju. Ponekad se, međutim, čak i kvalitetne alatke pokvare. A kada se to desi, timovi rizikuju da zaostanu sa poslom. Dozvolite nam da pomognemo vašim timovima da ne zastaju u radu primenom naših garantovano brzih popravki. Naručite popravke direktno sa gradilišta preko naše veb lokacije, ili tako što ćete razgovarati sa našim timom za korisničku podršku.

Uz alat koji sadrži naša usluga Fleet Management, plaćate fiksan mesečni iznos koji pokriva sve popravke alata, i dobijate zamenske alatke na pozajmicu dok čekate da vaše budu popravljene.