Vibracioni odvijači i udarni zavrtači

Istražite naš asortiman vibracionih odvijača i udarnih zavrtača projektovanih za duži rad i bolje performanse, od odvijanja i spajanja zavrtnjima pod manjim do odvijanja i spajanja zavrtnjima pod velikim opterećenjima u metalu, drvetu i betonu

Istražite naš asortiman vibracionih odvijača i udarnih zavrtača projektovanih za duži rad i bolje performanse, od odvijanja i spajanja zavrtnjima pod manjim do odvijanja i spajanja zavrtnjima pod velikim opterećenjima u metalu, drvetu i betonu
SID 4-22 baterijski vibracioni odvijač Kompaktni vibracioni odvijač bez četkica optimizovan za pouzdanije i efikasnije pričvršćivanje u drvetu i metalu koje nije strukturalno (baterijska platforma Nuron)
SID 6-22 baterijski vibracioni odvijač Baterijski vibracioni odvijač sa brzim motorom bez četkica i preciznim rukovanjem štedi vam vreme na poslovima pričvršćivanja velikog obima (baterijska platforma Nuron)
SIW 6-22 ½” baterijski udarni zavrtač Snažan baterijski udarni zavrtač sa oka prihvatom steznog prstena od 1/2" za različito ankerisanje u betonu i čeliku ili zavrtanje u drvetu (baterijska platforma Nuron)
SIW 8-22 ½” baterijski udarni zavrtač Baterijski udarni zavrtač vrhunske klase i visokog obrtnog momenta, sa oka prihvatom steznog prstena od 1/2" za strukturalno spajanje zavrtnjima i ankerisanje (baterijska platforma Nuron)
SID 2-A12 baterijski vibracioni odvijač Baterijski vibracioni odvijač iz klase izuzetno kompaktnih alata koji napaja litijum-jonska baterija od 12 V, sa motorom bez četkica i šestougaonom steznom glavom od 1/4" kada su vam potrebni lak pristup i mala težina, ali i visoki obrtni moment
SIW 2-A12 baterijski udarni zavrtač Izuzetno kompaktni baterijski udarni zavrtač sa oka prihvatom steznog prstena od 3/8” za ekonomično ankerisanje i postavljanje zavrtanja, posebno u tesnim prostorima
Baterijski udarni zavrtač

Baterijski udarni zavrtač

Kompaktni, lagani udarni zavrtači za uvrtanje šrafova u beton, metal i drvo

Naš asortiman kompaktnih, laganih baterijskih zavrtača vam omogućava da obavljate od lakih do teških aplikacija pričvršćivanja, na stotinu ili čak hiljadu postavki dnevno. Ostale pogodnosti uključuju niže težine alata i poboljšanu ergonomiju kako bi se posao poboljšao prilikom obavljanja zadataka koji se ponavljaju, ankerisanja i zavrtanja tokom celog dana ili kada radite iznad glave. Zahvaljujući 22V Nuron platformi dobijate iste moćne performanse kao i sa kablovskim uređajima, ali bez ikakvih neprijatnosti.

Pravi alat za svaku aplikaciju

Pravi alat za svaku aplikaciju

Za zahtevnije aplikacije, SID 6-22 može da se uhvati u koštac sa hiljadama pričvršćivanja dnevno. Ako vam je potrebno manje postavki dnevno (do 100), isprobajte SID 4-22. A SID 4R-22 je dovoljno kompaktan da se uklopi u skučene prostore, sa dovoljnom dužinom da dostigne onoliko koliko je potrebno.

Veća brzina za poslove pričvršćivanja

Veća brzina za poslove pričvršćivanja

Naši motori bez četkica, uz visoke performanse, pouzdano pričvršćuju i uz brzu reakciju prekidača pomažu vam da brže zavrćete šrafove, radeći više za manje vremena. Izbor brzina i elektronske kontrole brzine vam omogućavaju da se prebacujete između različitih brzina zavrtanja i snage u zavisnosti od zahteva.

Duže trajanje po jednom punjenju baterije

Duže trajanje po jednom punjenju baterije

Nuron 22V litijum-jonske baterije, efikasniji motori bez četkica i mehanizmi za zakucavanje veće efikasnosti omogućavaju vam da duže radite na jednim punjenjem.

Bolje osvetljenje prilikom rada

Bolje osvetljenje prilikom rada

Naši udarni zavrtači dolaze sa različitim opcijama osvetljenja, kao što je svetlosni prsten oko futera u SID-u 6-22, ili četiri svetlih LED-ova na SID-u 4-22, obezbeđujući sva osvetljenja bez odsjaja koja su vam potrebna, u bilo koje doba dana ili noći, pa čak i u tesnim prostorima.

a ipak produktivan

A ipak produktivan

Prava količina energije za svaki zadatak

Ako samo želite da uvrćete do 100 šrafova dnevno, ne treba vam vrhunski, super snažan udarni upravljački program koji će vam potrošiti ceo budžet za alat. SID 4-22 je kompaktna klasa, mali i lagani udarni zavrtač za one manje zahtevne poslove. Pristupačan je, ali ipak robustan, štedeći vam vreme i novac kako u trenutku kupovine, tako i na popravkama u budućnosti.

Osvetlite vaše radno mesto

Osvetlite vaše radno mesto

Nema više borbe za jasnu vidljivost prilikom rada

Ko nije iskusio frustraciju pokušavajući da obavi posao u lošem osvetljenju? Možda si u žurbi, pokušavaš da pričvrstiš metalnu ploču, i dnevna svetlost je počela da bledi. Ili držiš gipsanu ploču a ne možeš da dobiješ dovoljno svetla da vidiš šta radiš. Umesto da pokušate da pronađete dodatni izvor svetlosti ili odustanete od posla do narednog dana, isprobajte SID 6-22.

Ima svetlosni prsten oko futera, koji pomaže da se pruži jasniji, nesmetan pogled na vašu aplikaciju i omogućava vam da radite rano ujutru ili kasno uveče.

Najčešća pitanja prilikom kupovine baterijskih udarnih zavrtača

Za šta se koristi program baterijskih udarnih zavrtača?

Udarni zavrtači obezbeđuju i silu zavrtanja koju dobijate bušilicom plus udar za veću efikasnost u zavrtanju šrafova i matica. Odlični su za sigurnije i brze zavrtanje pričvršćivača u čvršće osnovne materijale kao što su čelik, drvo, cigla i beton.

Koja je razlika između baterijske srafilice i baterijskog udarnog zavrtača?

Glavna razlika između baterijske šrafilice i baterijskog udarnog zavrtača je snaga i sila zavrtanja koju dobijate pomoću udarnog zavrtača. Udarni zavrtači proizvode mnogo rotacione sile i više sile zavrtanja od bušilica, i bolji su za zavrtanje šrafova, dok bušilice bolje odgovaraju bušenju rupa. Pored toga, udarni zavrtači su obično manji i lakši od bušilica, što ih čini udobnijim za korišćenje duži vremenski period, kao i u tesnim prostorima.

Šta treba da tražim kada biram baterijski udarni zavrtač?

Bezbednost: Ako se nepravilno koriste snažni alati mogu izazvati povrede ili oštećenja materijala. Prednost udarnih zavrtača je njihov nedostatak reakcione sile zavrtanja dok pružaju izvanredne performanse. Udarni zavrtač šalje svoju energiju na pogon umesto na zglob, smanjujući rizik od umora ili povreda zgloba.

Napajanje: ako planirate da uradite veći broj postavki (kao što je preko 100 na dan) onda ćete želeti više snage (više sile zavrtanja) i duže trajnu bateriju.

Kontrola sile zavrtanja: dve ili više brzina ili postavki na upravljačkom programu će vam dati veću kontrolu, što će smanjiti rizik od oštećenja pričvršćivača ili baznih materijala.

Ergonomija: pošto možda koristite udarne zavrtače za rad tokom dužeg vremenskog perioda, važno je da alatom lako rukuje. Potražite ergonomski stisak i manju težinu prilikom izbora.

Trajnost: Dizajn motora, mehanizam zakucavanja, elektronike i kućišta a treba nesmetano da funkcionišu zajedno, što će omogućiti vašem zavrtaču da traje narednih nekoliko godina.

 

 

SMANJITE TROŠKOVE IZBOROM JEDNE PLATFORME

Držite se jedne platforme za alat. Ovo vam pomaže da pojednostavite portfolio alata i povećate kolekciju. Hiltijeva 22V Nuron platforma vam omogućava da napajate preko 70 alata, od zavrtača, bušilica do alata za sečenje i lomljenje betona.

Otkijte NURON platformu

ODABERITE PRAVE BITOVE ZA APLIKACIJU

Odaberite relevantne dugotrajne bitove šrafcigera, šrafove, držače za bitove i ključeve za matice dizajnirane specijalno za Hilti alate za napajanje sa mehanizmom za brzu promenu.

Istažite naše bitove i ključeve za zavrtače