ZAŠTO KORISTITI NAKNADNO POSTAVLJENU ARMATURU

Naknadno postavljena armatura - snažna i laka za upotrebu

Hilti post-installed rebar applications

Ako treba da produžite, spojite ili pojačate zidove, ploče, stubove ili grede, tada možete da upotrebite sistem naknadno postavljene armature i u novim i u postojećim građevinama, od stambenih zgrada do mostova.

Spojevi za naknadno postavljenu armaturu su ankeri i spojnice pričvršćene na mestu našim Hilti HIT lepcima koji se nanose pištoljem.

Njihova upotreba je brza i jednostavna. Jednostavno izbušite rupu, ubrizgajte naše Hilti HIT hemijske lepkove i potom postavite čeličnu šipku.

Oni su snažni najmanje kao ugrađene armaturne šipke, kao što je dokazano testiranjima Evropskih tehničkih odobrenja (TR023). Na taj način možete da projektujete naknadno postavljenu armaturu koristeći iste principe kao za bilo koji projekat za armirani beton.

NAKNADNO POSTAVLJENA ARMATURA I HILTIJEV SISTEM „SAFESET”

Hilti safe set system for safe anchor installation

Takođe, naknadno postavljeni sistemi armature su:

  • vrlo fleksibilni
  • korisni u širokom spektru primena
  • moguć je rad u elementima male debljine.

Hilti sistem SafeSet™ ubrzava postavljanje naknadno postavljene armature. Hilti SafeSet™ usisava prašinu tokom bušenja, svodeći je na minimum tako da nije potrebno ručno čišćenje rupe.

Način postavljanja naknadno postavljene armature uz pomoć Hilti sistema SafeSet

NAKNADNO POSTAVLJENE ARMATURE - MOŽEMO DA VAM POMOGNEMO TOKOM CELOG POSTUPKA

Hilti PROFIS Rebar design software

Možemo da vam pomognemo od trenutka kad počnete s projektom do isporuke tehnologije.

Naš softver PROFIS Rebar vam pruža pomoć u realizaciji virtuelnog projekta.

A ako vam je potrebna pomoć, imamo stručnjake širom sveta koji mogu da vam pomognu u pronalaženju rešenja tokom celog postupka projektovanja.

Takođe, imamo višegodišnje iskustvo i u istraživanju i na gradilištu. Radili smo u nekim od najizazovnijih projekata sa naknadno postavljenom armaturom u građevinama širom sveta. Čak smo pomogli u popravljanju čuvene Fontane di Trevi u Rimu - sve uz pomoć tehnologije naknadno postavljene armature.  

PITAJTE INŽENJERA

TIPIČNE PRIMENE