PROTIVPOŽARNI PROIZVODI ZA GLAVNE IZVOĐAČE RADOVA I MENADŽERE PROJEKTA

Hilti firestop for general contractors

U kompaniji Hilti možemo da vam pomognemo sa specifikacijom i projektom za sisteme pasivne protipožarne zaštite.

Takođe nudimo proizvode najsavremenije tehnologije, softver za projektovanje jednostavan za upotrebu i tehničku podršku na gradilištu, onlajn i telefonskim putem. Ako ne možete da nađete ono što vam treba onlajn, samo se obratite svojoj lokalnoj Hilti kancelariji.

ŠIROKI SPETKAR PROTIVPOŽARNIH REŠENJA SA JEDNOSTAVNIM POSTAVLJANJEM

Hilti firestop blocks

Nudimo široki spektar protivpožarnih proizvoda za veliki broj različitih primena i rešenja, testiranih prema najstrožim međunarodnim standardima kao što su ASTM i EN.

Naši preformirani protipožarni proizvodi mogu da povećaju vašu produktivnost. Oni se isporučuje sa prethodno unesenim protipožarnim materijalom što ih čini pogodnim za jednostavno i brzo postavljanje, adaptiranje i inspekciju.

Na primer, naše mekane protivpožarni cigle mogu da se postavljaju bez maltera, lako se uklanjaju i ponovo upotrebljavaju. Naši protipožarni diskovi za kablove i naša protivpožarna traka mogu da se seku na bilo koju potrebnu dužinu i da se iskoriste za komplikovanje konfiguracije cevi kao što su nagnute cevi.

JASNE INFORMACIJE ZA JEDNOSTAVNU PROTIPOŽARNU SPECIFIKACIJU

Hilti firestop technical literature

U našoj onlajn tehničkoj biblioteci pogledajte sveobuhvatne opise naših protipožarnih proizvoda, tehničkih priručnika i dokumenata za odobrenja.

To je brz i jednostavan način da pronađete informacije o projektu i specifikacije na jednom mestu. Takođe možete da isečete i nalepite crteže i tekst direktno na vaš crtež.

Ako su vam potrebne dodatne informacije, obratite se svom lokalnom Hilti timu. Biće nam zadovoljstvo da vam pomognemo na gradilištu, putem telefona ili onlajn.

PRATITE SVOJE PROTIPOŽARNE DOKUMENTE U JEDNOJ APLIKACIJI

Naša Hilti aplikacija CFS-DM za upravljanje protivpožarnom dokumentacijom pomaže vam da organizujete sve svoje protipožarne dokumente na jednom mestu:

  • Čuvajte svu svoju dokumentaciju projekta - specifikacije, odobrenja, dokumente za pred-planiranje, itd.
  • Kada napravite slike instalacija ili inspekcija, možete da ih sačuvate sve zajedno.
  • Da bi inspekcije i ažuriranja bila jednostavnija i brža, kreirajte i odštampajte profesionalne izveštaje u formatima excel il PDF.
  • Možete da radite na svojim dokumentima na gradilištu ili putem telefona ili na računaru u kancelariji - samo se prijavite imenom i lozinkom. 
  • Projektovano za velike ili male građevinske projekte.