PROTIVPOŽARNA REŠENJA ZA VLASNIKE ZGRADA I SPECIJALIZOVANE KONSULTANTE

Hilti firestop for building owners and specialist consultants

U kompaniji Hilti možemo da vam pomognemo sa specifikacijom i projektom za sisteme pasivne protipožarne zaštite.

Takođe nudimo proizvode najsavremenije tehnologije, softver za projektovanje jednostavan za upotrebu i tehničku podršku na gradilištu, onlajn i telefonskim putem. Ako ne možete da nađete ono što vam treba onlajn, samo se obratite svojoj lokalnoj Hilti kancelariji.

ŠIROKI SPEKTAR PROTIVPOŽARNIH REŠENJA SA JEDNOSTAVNIM POSTAVLJANJEM

Hilti firestop collars

Nudimo široki spektar protivpožarnih proizvoda za veliki broj različitih primena i rešenja, testiranih prema najstrožim međunarodnim standardima kao što su ASTM i EN.

Naši preformirani protipožarni proizvodi mogu da povećaju vašu produktivnost. Oni se isporučuju sa prethodno unesenim protipožarnim materijalom što ih čini pogodnim za jednostavno i brzo postavljanje, adaptaciju i inspekciju.

Na primer, naše mekane protivpožarne cigle mogu da se postavljaju bez maltera, lako se uklanjaju i ponovo upotrebljavaju. Naši protipožarni diskovi za kablove i naša protivpožarna traka mogu da se seku na bilo koju potrebnu dužinu i da se iskoriste za komplikovanje konfiguracije cevi kao što su nagnute cevi.

ALATI ZA PROFESIONALNO PROJEKTOVANJE I INFORMACIJE O PROTIPOŽARNIM PROIZVODIMA

Hilti firestop technical literature

Hilti tehnički priručnici koje možete da nađete onlajn, dokumenti za odobrenja i tehničke specifikacije mogu da vam pomognu u brzom i jednostavnom projektovanju. Jednostavno isecite i nalepite crteže i tekst iz naše tehničke biblioteke u svoj projekat.

Pristupite:

 • 2D crtežima
 • Tekstu specifikacija
 • Dokumentima za pred-planiranje
 • Dokumentima za odobrenja

Takođe nudimo softver i aplikacije za odabiranje proizvoda i sistema za protipožarno projektovanje, uključujući bogatu biblioteku BIM/CAD Hiltijevih artikala i naš automatizovani projektni sistem, Hiltijev Taster za protivpožarno projektovanje (Hilti Button for Firestop).

Pristupite:

 • BIM/CAD biblioteci za Hilti proizvode - pristupačna je putem Revita, Autocada, bimobject.com i našeg Hilti sajta gde možete da je preuzmete.
 • Odabir proizvoda - koristite naš Hilti softver PROFIS 3 da biste odabrali proizvode i pratili vašu kupovinu.
 • Takođe možete da koristite našu mobilnu Hilti aplikaciju da biste pogledali katalog naših proizvoda, proverili dostupnost proizvoda i upravljali svojim parkom alata i nalogom.

Hilti Taster za protipožarno projektovanje (Button for Firestop) – automatski identifikuje prodiranja, generiše sastavnicu i preporučuje popisane protivpožarne sisteme uključujući ključne podatke i dokumentaciju.

POBOLJŠAVANJE PERFORMANSE ZGRADE POMOĆU PROTIVPOŽARNIH PROIZVODA

Hilti protivpožarni proizvodi mogu da poboljšaju strukture zgrade, kao i da je zaštite od požara. Testirani su putem ETA i UL protivpožarnih testova i doprinose poboljšanju:

 • akustike u zgradi - tako što blokiraju otvore koji takođe provode zvuk;
 • pomicanja zgrade - što svodi na minimum udare nakon zemljotresa, toplotna pomeranja cevovoda, strukturalna skretanja ili vibracije u industrijskim objektima;
 • zaštite zgrada od plesni i buđi - nudimo proizvode otporne na plesan i buđ, koji mogu posebno da budu od pomoći u projektovanju bolnica.
 • Usklađenost sa sertifikatima LEED i BREEAM za zelenu gradnju.