ZAUSTAVLJANJE POŽARA ZA ARHITEKTE

Protipožarni sistemi su više od samo jednog proizvoda

Hilti firestop for architects

U kompaniji Hilti možemo da vam pomognemo sa specifikacijom i projektom za sisteme pasivne protipožarne zaštite.

Takođe nudimo proizvode najsavremenije tehnologije, softver za projektovanje jednostavan za upotrebu i tehničku podršku na gradilištu, onlajn i telefonskim putem. Ako ne možete da nađete ono što vam treba onlajn, samo se obratite svojoj lokalnoj Hilti kancelariji.

PROIZVODI USKLAĐENI SA PROTIPOŽARNIM PROPISIMA

Hilti firestop module box

Hilti protivpožarni proizvodi su u skladu sa najstrožim međunarodnim standardima kao što su ASTM i EN.

Bezbednost ljudskih života je od ključne važnosti za nas u kompaniji Hilti; imamo više od 30 godina iskustva u istraživanju i razvoju sistema pasivne protivpožarne zaštite.

Nudimo široku lepezu odobrenih proizvoda koji pokrivaju veliki broj primena na gradilištu.

Protivpožarni sistemi mogu da pomognu u uspostavljanju procene zida, plafona ili poda, nakon probijanja kablom, cevi ili spojem. Pomažu u sprečavanju širenja vatre, dima i toksičnih gasova i predstavljaju deo plana za bezbednost ljudskih života u zgradama.

NAŠI PROTIVPOŽARNI PROIZVODI POBOLJŠAVAJU PERFORMANSE ZGRADE

Hilti fire protection testing

Hilti protivpožarni proizvodi mogu da poboljšaju strukture zgrade, kao i da je zaštite od požara. Testirani su putem ETA i UL protivpožarnih testova i doprinose poboljšanju:

  • akustike u zgradi - tako što blokiraju otvore koji takođe provode zvuk;
  • pomicanja zgrade - što svodi na minimum udare nakon zemljotresa, toplotna pomeranja cevovoda, strukturalna skretanja ili vibracije u industrijskim objektima;
  • zaštite zgrada od plesni i buđi - nudimo proizvode otporne na plesan i buđ, koji mogu posebno da budu od pomoći u projektovanju bolnica.
  • Usklađenost sa sertifikatima LEED i BREEAM za zelenu gradnju.

POMAŽEMO VAM OD PRED-PLANIRANJA DO ODOBRENJA ZGRADE

Možemo da vam pomognemo tokom celog projektovanja, od pred-planiranja do konstrukcije i odobrenja zgrade.

Nudimo vam tehničku biblioteku sa onlajn informacijama uključujuči 2D crteže koje možete jednostavno da kopirate i nalepite, dokumente za odobrenja, specifikacije, razne tekstove, itd.

Takođe možete da upotrebite Hiltijev Taster za protivpožarno projektovanje (Hilti Button for Firestop) i našu vrlo bogatu BIM/CAD bibilioteku Hiltijevih proizvoda.

Hiltijev Taster za protivpožarno projektovanje identifikuje prodiranja, preporučuje protivpožarne proizvode s priloženim podacima i generiše sastavnicu, štedeći vaše vreme čitanja detaljnih propisa i specifikacija proizvoda.

Čini složena projektna izračunavanja lakšim i bržim. Softver je tačan, neprekidno ažuriran i zasnovan na dugogodišnjem Hiltijevom istraživanju i razvoju podataka sa ciljem dobijanja najboljih projektnih rešenja za vaš projekat.

Takođe možete da nazovete svoj lokalni Hilti tim i da tražite njihovu pomoć na gradilištu ili putem telefona.