Hilti

Osobine i primene

Osobine
  • Visoke performanse motora i čvrst prenos sa tri brzine za optimalnu brzinu bušenja
  • 360° prilagodljiva bočna drška sa integrisanim funkcijama upravljanja vodom i prašinom, stalak za bušenje visoke klase sa mnogim korisnim karakteristikama
  • Poboljšana komunikacija korisnika i mašine u realnom vremenu putem digitalnog displeja: digitalna libela, birač prenosa, funkcije kontrole snage, brojač vremena rada, samoobjašnjavajuće servisne poruke
  • BL+ sistem stezne glave sa brzim blokiranjem omogućava zamenu krune za bušenje bez ključa  
  • Bluetooth veza sa WMS 100 i aplikacijom Hilti ToolConnect
Primene
  • Mokro bušenje sa punom opremom za penetracije cevi u betonu, police za polaganje kablova i za postavljanje ograda i barijera
  • Ručno vođeno mokro bušenje za postavljanje ankera velikih prečnika i armaturnih šipki 
  • Ručno suvo bušenje u materijalima za zidanje za penetracije cevi u vodovodnim i instalacijama za grejanje i klimatizaciju i za postavljanje dimnjaka i peći

Usluge

Doživotno servisiranje
Doživotno servisiranje

Bez bilo kakvih troškova u trajanju do 2 godine od datuma kupovine.

Dodatne informacije o garanciji za alate
Fleet management
Fleet management

Product Variants & Sets

Tehnički podaci

Konsalting i podrška

Radnik na gradilištu sprovodi dijamantsko bušenje

Dijamantsko bušenje je olakšano

Učinili smo naš najuniverzalniji sistem dijamantskog bušenja pametnim i povezanim

Mi razumemo da su najveći izazovi dijamantskog bušenja na gradilištu upravljanje opremom, snabdevanje vodom i visoki troškovi. Zato smo učinili dijamantsko bušenje najjednostavnijim mogućim, zahvaljujući inovativnim proizvodima, obuci i podršci na gradilištu. Povezali smo sistem upravljanja vodama WMS 100, sisteme dijamantskog bušenja DD 150-U i DD 250-CA sa dodatkom za bušenje DD AF-CA L i DD AF-CA H, pomoću Bluetooth® tehnologije, u optimizirajuću lokalnu mrežu - pri čemu je ceo sistem kontrolisan i nadgledan preko digitalnog monitora na dijamantskoj mašini.

Hilti rešenja dijamantskog bušenja

Lako kao 1, 2, 3

Dijamantsko bušenje može biti vrlo zahtevno. Od pronalaženja izvora snabdevanja vodom, preko transporta vode do lokacije gde se vrši bušenje i upravljanja protokom vode, pa sve do čišćenja nakon bušenja - to je vrlo dugačak proces.

Naše rešenje je kreirano tako da eliminiše ove probleme. Možete lako postaviti opremu, stalak za bušenje i odgovarujuću krunu za bušenje. Zahvaljujući našem sistemu za upravljanje vodom, snabdevanje vodom i čišćenje nakon bušenja su vrlo jednostavni.

Bluetooth® povezanost DD 150-U ili DD 250-CA sa WMS 100 će primetno povećati broj rupa koje možete da izbušite sa samo jednim punjenjem rezervoara vodom, i maksimizirati životni vek filtera. Bićete momentalno obavešteni o bilo kojoj promeni u sistemu upravljanja vodom preko monitora na  DD 150-U ili DD 250-CA. Nedostatak filter vreće i neadekvatan nivo vode, neće Vam više stvarati glavobolju.

U Hiltiju, učinili smo dijamantsko bušenje lakim kao 1, 2, 3.

1/ Ankerišite postolje i postavite mašinu

Postavite Vašu opremu na mesto za bušenje, postavite prsten za sakupljanje vode i povežite DD-WMS 100 crevo za bušenje praktično bez prskanja! Pomoću naših brzo konektujućih glava na krunama, vrlo brzo ste spremni za početak rada. DD-WMS 100 može biti napunjen sa 15 litara vode i lako se odneti na mesto gde se vrši bušenje. Sistem filtriranja čisti i reciklira vodu prilikom bušenja, pri čemu transformiše 15 litara  u 100 litara vode, što je dovoljno za celodnevno bušenje bez dopune. Nema više dugačkih creva, velikih rezervoara za vodu i nošenja uz stepenice.

2/ Povežite sistem dijamantskog bušenja preko Bluetooth®

Uspostavite Bluetooth® konekciju između DD-WMS 100 i DD 150-U ili DD 250-CA. Na monitoru dijamantske bušilice možete videti status filtera i nivoa vode u WMS. Odmah ćete znati da li nedostaje kesa za prašinu ili je nivo vode prenizak ili previsok. Bluetooth® konekcija povećava kapacitet rezervoara za vodu i filtera.

3/ Celodnevno bušenje

Kada su mašina i sistem za upravljanje vodom povezani, pumpa radi samo kada je mašina u radu. Sada kada je sve spremno, možete bušiti ceo dan bez potrebe za dopunom vode. Takođe, kolektor vode Vam pomaže da bušite bez prašine i mulja, tako da nema potrebe za dodatnim čičćenjem.

Bušite kao nikada pre

Doživite novi stepen produktivnosti i povezanosti zahvaljujući našem pomoćnom sistemu bušenja

Kada je reč o DD 250-CA, već očekujete odlične performanse i širok spektar aplikacija. Ali mi želimo da učinimo Vaše zadatke dijamantskog bušenja još lakšim. Za ultimativnu produktivnost dodajte novi sistem DD AF-CA H pomoći pri bušenju, Vašem sistemu za bušenje povezanog preko Bluetooth® i unapredite Vaš rad novim funkcijama kao što su automatsko započinjanje bušenja, praćenje dubine bušenja i detekcije probijanja rupe. Možete pratiti progres na digitalnom monitoru dijamantske mašine dok obavljate druge zadatke.

Za svestraniji uređaj DD 150-U, koji se može koristiti za bušenje sa postoljem ili iz ruke, dodajte DD AF-CA L pomoć pri bušenju da biste ostvarili istu produktivnost kao kod DD 250-CA.

Prelazak na novi nivo interakcije sa uređajem

DD 250-CA i DD 150-U Sistemi dijamantskog bušenja

Koristimo LED na našim mašinama već duže vreme kako bismo Vam olakšali posao. Sada prelazimo na monitore kako biste radili bolje i više.

  • Tok funkcija Vas vode kroz sve korake aplikacije od pripreme za bušenje pa sve do praćenja ostvarenog posla.
  • Hilti aplikacija za mobilne telefone Vam pomaže da bolje razumete istoriju korišćenja Vaše mašine i nudi mogućnost trenutne pomoći oko problema kao i savete našeg tima.

Preuzmite Hilti Connect da biste dobili servisne informacije i statistiku rada

Radnik izvodi dijamantsko bušenje u zidu od cigli

Mi smo tu da bismo Vam pomogli na gradilištu

Da li Vam je potrebna pomoć oko treninga i obuke za Vašu novu opremu za dijamantsko bušenje? Nema problema! Naš tim eksperata je tu za Vas.

Posetiće Vas na gradilištu kako bi Vam pokazali kako se montira postolje za bušenje, povezati izvor vode i postaviti vakuum pumpu tako da je možete lako koristiti.

Pokazaće Vam takođe, kako je lako zameniti krune, što će Vam uštedeti vreme i novac.

Bluetooth® oznaka i logo su registrovani zaštitni znaci u vlasništvu Bluetooth SIG, Inc. i svako korišćenje ovih znakova od strane Hilti Grupe je zasnovano na licenci. Ostali zaštitni znaci i imena znakova su u vlasništvu njihovih vlasnika.

Prijavite se da biste nastavili
Registruj se