Akumulatorske brusilice

Bezbednije bezbednosne funkcije, brže sečenje i duži vek baterije: ovde možete da saznate kako revolucionarne Nuron baterijske ugaone brusilice mogu da koriste vašem poslovanju

Bezbednije bezbednosne funkcije, brže sečenje i duži vek baterije: ovde možete da saznate kako revolucionarne Nuron baterijske ugaone brusilice mogu da koriste vašem poslovanju
GPB 6X-22 baterijsko gladilo Baterijsko gladilo sa varijabilnom brzinom, unapređenim performansama i trajanjem baterije za brušenje i završne radove na metalu (baterijska platforma Nuron)
GDG 6-22 baterijska čeona brusilica Baterijska čeona brusilica varijabilne brzine sa moćnim motorom bez četkica i izuzetno dugim vremenom rada za izradu metalnih predmeta i obradu arhitektonskih struktura od metala (baterijska platforma Nuron)
AG 4S-A22 baterijska ugaona brusilica Baterijska ugaona brusilica od 22 V, sa elektronskom kontrolom brzine i motorom bez četkica, za svakodnevno sečenje i brušenje sa diskovima do 5" ili 125 mm
Radnik reže armaturu ugaonom brusilicom, usled čega dolazi do varničenja

Otkrijte baterijske ugaone brusilice

Brušenje, rezanje i završna obrada uz prenosne, snažne alatke

Treba da brusite metal, beton i kamen tokom celog dana, ali dobro bi vam došlo da izbegnete gnjavažu sa produžnim kablovima. Naše rešenje: baterijske ugaone brusilice impresivne snage, jedinstvenih sigurnosnih funkcija, udobnog rukovanja i povećane fleksibilnosti gde god da radite.

A uz našu novu baterijsku platformu tehnologije Nuron dobićete brži, sigurniji i pametniji alat za još produktivnije gradilište.

Više prednosti baterijske ugaone brusilice

Fleksibilnost i performanse

Nemate električnu utičnicu? Nema problema. Od 4,5-inčnih radnih mašina za svakodnevni rad do 6-inčnih moćnih mašina za rezanje i brušenje metala i minerala, nudimo baterijske brusilice koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Sigurnost i izdržljivost

Zastoji umanjuju profit. Izrađujemo alatke koje ne samo da su dugotrajne, već poseduju i ergonomske i sigurnosne funkcije koje pomažu da se smanji verovatnoća zamora i povreda.

Potpuno kompatibilna platforma

Naše baterijske brusilice rade sa baterijama koje već upotrebljavate. U protivnom istražite Nuron, našu baterijsku platformu širokog raspona od 22 V kako biste dobili više snage, duže vreme rada i funkciju dijagnostike ugrađenu u bateriju.

Radnik brusi metal na radnom stolu koristeći baterijsku ugaonu brusilicu AG 4S-22.

Više brusilica, više mogućnosti

Naš asortiman baterijskih ugaonih brusilica pokriva većinu primena

Brusilica AG 4S-22 kompaktne veličine ima kontrolu promenljive brzine, pa možete brzo da režete kroz metal, mineralne materijale i pločice, a zatim da usporite kako biste napravili predivne završne obrade. Ona je celodnevni, svakodnevni favorit.

Za zahtevnije radove, kao što je rezanje gvozdenih cevi, brušenje potpornih ploča i zarezivanje čeličnih greda, brusilica AG 6D-22 pruža veću snagu i više rezova po punjenju od ostalih brusilica od 22 V sa većim, težim baterijama. Ove performanse se mogu uporediti sa performansama alatke na struju.

Radnik reže beton ugaonom brusilicom AG 6D-22 spojenom na usisivač (DRS)

Poboljšana sigurnost i udobnost

Alatke koje olakšavaju rad na gradilištu pomažu vam da obavljate više posla uz manje napora

Uz lakša, tanja tela jednostavnija za rukohvat, naše baterijske ugaone brusilice pružaju precizniju kontrolu i njihova upotreba manje umara – posebno u skučenim, nezgodnim prostorima. A ako se ploča zaglavi, naša tehnologija aktivne kontrole obrtnog momenta (ATC) pomoći će u smanjenju verovatnoće od opasnog povratnog trzaja.

Prekidači za zaključavanje olakšavaju život, ali mogu da predstavljaju sigurnosni rizik. Zato naše vodeće baterijske ugaone brusilice imaju bezbednosne funkcije koje pomažu u sprečavanju najgorih mogućih scenarija.

Radnik reže armaturu baterijskom ugaonom brusilicom AG 6D-22

Sigurnije, pametnije brušenje

AG 6D-22: inovativne sigurnosne funkcije i optimalne performanse uz prednosti tehnologije Nuron

Ugaone brusilice su nepredvidive kada se zaglave jer se potencijalno mogu povratno trznuti u bilo kom smeru. Kako bismo pomogli u zaštiti od povreda, naša brusilica AG 6D-22 ima funkciju 3D-ATC, koja zaustavlja okretanje ako alatka iznenadno napusti područje rada.

A ako pomerite ruku s alatke, funkcija SensTech u dršci, koja se aktivira dodirom, istog momenta prekida napajanje. 

Diskovi za ugaone brusilice

Diskovi za ugaone brusilice

Neovisno od zadatka, imamo ploču koja će vam pomoći da ga obavite pravilno

Uz odgovarajući pribor, baterijsku ugaonu brusilicu možete pretvoriti u jednu od najsvestranijih alatki na gradilištu. Režite i brusite abrazivnim diskovima, brusite metal vlaknastim diskom, brusite i polirajte lamelnim diskom ili čak skidajte boju i rđu žičanom četkom. ù

Dostupni u različitim veličinama i debljinama, naši abrazivni diskovi su lepljeni i premazani tako da režu brže i traju duže.