Akumulatorski građevinski usisivači

Revolucionarne Nuron baterije omogućavaju da radite baterijskim alatom bez ugrožavanja snage usisavanja: pogledajte sve baterijske usisivače i usisivače za nošenje na leđima

Revolucionarne Nuron baterije omogućavaju da radite baterijskim alatom bez ugrožavanja snage usisavanja: pogledajte sve baterijske usisivače i usisivače za nošenje na leđima
VC 5-22 baterijski usisivač Kompaktni, prenosivi baterijski usisivač za brzo čišćenje na gradilištima i u radionicama (baterijska platforma Nuron)
VC 10L-22 baterijski usisivač Baterijski usisivač za suvo i usisavanje na vodu velike usisne moći sa opcionalnim rancem za čišćenja po gradilištima – klase L (baterijska platforma Nuron)
VC 10M-22 baterijski usisivač pašine Baterijski usisivač za suvo i usisavanje na vodu velike usisne moći sa opcionalnim rancem za prikupljanje prašine od alata, uključujući i šuplje burgije – klase M (baterijska platforma Nuron)
Nazad na proizvode ()
Uporedi
Proizvodi ()
radnik uklanja prašinu nastalu usled rušenja služeći se baterijskim usisivačem

Otkrijte akumulatorske usisivače

Praktično svojstvo prenosivosti omogućava brzo čišćenje i veću kontrolu prašine

Ne možete da sprečite stvaranje prašine, ali ga možete kontrolisati – nezavisno od mesta rada. Naši baterijski usisivači prikladni za ugradnju HEPA filtera pomažu u omogućavanju čišćih, sigurnijih i efikasnijih gradilišta, čije je poslovanje u skladu sa standardima agencije OSHA. Zahvaljujući snazi i fleksibilnosti platforme tehnologije Nuron, sada možete ostvariti mokro usisavanje prašine uz pogon na bateriju, čak i kada električna utičnica nije dostupna.

Usisivači na baterijski pogon za čišćenje u pokretu

Veća bezbednost

Da biste pri bušenju i rezanju omogućili pridržavanje propisa o zaštiti zdravlja i sigurnosti, nije vam potrebna električna utičnica – naše usisivače visokih performansi napaja baterijska platforma tehnologije Nuron.

Veća produktivnost

Radite bolje i uz manje prekida. Naši baterijski usisivači mogu da doprinesu vidljivosti na gradilištu, a mogu i da uštede vreme utrošeno na čišćenje i da produže vek trajanja alata.

Veća pogodnost

Bilo da ih nosite držeći za ručku, traku ili u ruksaku, naši baterijski usisivači su pokretni i udobni za rad i rade u kombinaciji sa našom baterijskom platformom širokog raspona od 22 V tehnologije Nuron.

radnik koji brusi betonski zid ima na leđima baterijski usisivač

Mokro i suvo čišćenje na baterijski pogon

VC 10-22: snaga tehnologije Nuron za uistinu bežično usisavanje prašine

Zbog manje težine, manjeg kontejnera i opcionalnog dizajna u obliku ruksaka, usisivač VC 10-22 vam pruža dodatnu mobilnost gde god je potrebno da se obavi usisavanje prašine – mokro ili suvo – koje je u skladu sa standardima agencije OSHA. Ali nemojte žrtvovati snagu za udobnost: baterija usisivača VC 10-22, visoke izlazne snage, tehnologije Nuron, pruža do 140 CFM usisne snage za rad praktično bez prašine. Takođe, radićete efikasnije zahvaljujući automatskom čišćenju filtera.

a worker walking over a construction site with a cordless vacuum cleaner hanging from his shoulder

Nemate utičnicu? Nema problema

Isprobajte baterijski usisivač za čišćenje radnog prostora

Namenjen čišćenju suve prašine i kratkotrajnom usisavanju prašine prilikom bušenja i sečenja [NAPOMENA: tržišta EU: uklonite deo „i kratkotrajnom usisavanju prašine prilikom bušenja i sečenja“.] u situacijama kada nije dostupna električna energija, VC 75-1-22 baterijski usisivač je usklađen sa standardima agencije OSHA, rezervoara od jednog galona, koji možete da nosite na ramenu zahvaljujući traci za nošenje na ramenu i tako ostvarite dodatnu prenosivost.

OMOGUĆI PRIDRŽAVANJE STANDARDA AGENCIJE OSHA

Održavajte gradilište čistim i usklađenim sa standardima kombinacijom naših baterijskih usisivača i integrisanog rešenja za upravljanje prašinom prilikom rezanja, bušenja, jezgrovanja i ostalih zadataka.

Kupovina ostalih sistema za uklanjanje prašine

POTREBAN VAM JE USISIVAČ NA STRUJU?

Našim usisivačima na struju, velike snage i visokog kapaciteta, brzo i efikasno uklonite tešku prašinu i mokru suspenziju koje su nastale brušenjem, rezanjem, bušenjem i jezgrovanjem.

Kupovina usisivača na struju

STOJIMO IZA NAŠIH ALATKI

Ne očekujemo da će se naše alatke pokvariti, ali stojimo vam na raspolaganju ako se to dogodi. Na raspolaganju vam je besplatan servis usisivača u trajanju od dve godine, a zatim doživotna garancija i ograničenje troškova popravke. 

Saznajte više o našoj usluzi popravke alatki
Prijavite se da biste nastavili
Registruj se