Baterijske bušilice/odvijači

Pokaži mi baterijske bušilice/odvijače od 12 V i 22 V dizajnirane za bušenje metala, drveta i zidanih površina

Pokaži mi baterijske bušilice/odvijače od 12 V i 22 V dizajnirane za bušenje metala, drveta i zidanih površina
SF 4-22 baterijska bušilica/odvijač Kompaktna baterijska bušilica/zavrtač sa aktivnom kontrolom obrtnog momenta za svakodnevno bušenje i šrafljenje, posebno na nepristupačnim mestima (baterijska platforma Nuron)
SF 6-22 baterijska bušilica/odvijač Snažna bušilica sa aktivnom kontrolom obrtnog momenta i naprednom ergonomijom za univerzalno bušenje i zavrtanje u drvetu i metalu (baterijska platforma Nuron)
SF 6H-22 baterijska udarna bušilica/zavrtač Snažna vibraciona bušilica/zavrtač sa aktivnom kontrolom obrtnog momenta i naprednom ergonomijom za univerzalno bušenje i zavrtanje u drvetu, metalu i cigli (baterijska platforma Nuron)
SF 6H-A22 baterijska udarna bušilica/zavrtač Baterijska vibraciona bušilica/odvijač od 22 V, sa aktivnom kontrolom obrtnog momenta i elektronskom spojnicom, namenjena univerzalnoj primeni za drvo, metal, zidane površine i ostale materijale.
SF 6-A22 baterijska bušilica/odvijač Baterijska bušilica/odvijač od 22 V, sa aktivnom kontrolom obrtnog momenta i elektronskom spojnicom, namenjena univerzalnoj primeni za drvo, metal i ostale materijale
SFE 2-A12 bušilica/odvijač sa više glava Baterijska bušilica iz klase izuzetno kompaktnih alata od 12 V sa više glava (offset, glava pod pravim uglom, bez ključa od 13 mm i šestougaoni držač za burgiju) za montažu u uzanim prostorima i ćoškovima
SF 2-A12 baterijska bušilica odvijač Baterijska vibraciona bušilica/odvijač iz klase izuzetno kompaktnih alata koji napaja litijum-jonska baterija od 12 V, sa motorom bez četkica i steznom glavom bez ključa od 10 mm kada vam trebaju lak pristup, mala težina i precizna kontrola
SF 2H-A12 baterijska udarna bušilica/zavrtač Akumulatorska vibracioni odvijač iz klase izuzetno kompaktnih alata koji napaja litijum-jonska baterija od 12 V, sa motorom bez četkica i steznom glavom bez ključa od 10 mm kada vam trebaju lak pristup, mala težina i precizna kontrola
SFD 2-A12 baterijski odvijač Odvijač iz klase izuzetno kompaktnih alata od 12 V, sa šestougaonom bušilicom odvijačem od 1/4" za rad u uslovima u kojima vam trebaju kompaktan alat i efikasno zavrtanje vijaka uz zaštitu materijala
SF 8M-A22 baterijska bušilica/odvijač Baterijska bušilica/odvijač od 22 V vrhunske klase, sa četiri brzine i bezbednom steznom glavom za ređe ispadanje burgija i visoke performanse u primenama bušenja metala
SF 10W-A22 ATC baterijska bušilica/odvijač Baterijska bušilica/odvijač od 22 V vrhunske klase, sa aktivnom kontrolom obrtnog momenta i četiri brzine za veliki obrtni moment u zahtevnim primenama u drvetu i drugim materijalima
Nazad na proizvode ()
Uporedi
Proizvodi ()
12V Univerzalni baterijski alati

PREKORAČITE GRANICE SA BATERIJSKIM BUŠILICAMA I UDARNIM ZAVIJAČIMA NA 12V

Radite gde god želite, kako god želite, sa Hilti baterijskim bušilicama i udarnim zavijačima na 12V

Kompaktna, laka, ergonomična i jednostavna za korišćenje u skučenim prostorima.

Novi asortiman Hilti baterijskih bušilica, udarnih zavijača i šrafilica na 12V, pruža Vam fleksibilnost, raznovrsnost, performanse za lagane aplikacije.

Mala po dimenzijama, Laka po težini, Jaka po performansama

Kada se radi o bušilicama i udarnim zavijačima na 12V, kompaktnost, ergonomija i težina su podjednako važne kao i performanse. Novi asortiman baterijskih bušilica i udarnih zavijača, malih dimenzija, lakih, ali visokih performansi, pruža Vam veću kontrolu za manje zahtevne aplikacije u skučenim prostorima ili prilikom rada iznad glave.

Odgovarajaći na zahtev za većom produktivnosti, novi baterijski alati na 12V pružaju brzinu, obrtaje, ergonomiju i duži životni vek, omogućavajući Vam da uspešno završite najčešće manje zahtevne aplikacije.

Od motora bez četkica koji pruža veću efikasnost, preko širokog spektra nastavaka za bušenje, šrafljenje i pričvršćivanje koji povećavaju produktivnost, pa do redizajniranih LED svetala koja pokrivaju različite radne situacije u mračnim prostorima, možete brzo završiti najrazličitije zadatke u drvetu, metalu, plastici, šupljoj ili punoj cigli.

izaberite baterijski alat na 12V koji Vam najviše odgovara

SF 2-A12

SF 2-A12

Podkompaktna klasa baterijskih šrafilica na 12V sa motorom bez četkica i 10mm futerom za sitaucije kada Vam je potrebna pristupačnost,  mala težina i precizna kontrola.

Kupite sada
SF 2H-A12

SF 2H-A12

Podkompaktna klasa baterijskih šrafilica na 12V sa motorom bez četkica i 10mm futerom za rad na šupljoj ili punoj cigli, ili za rad na instalacijama.

Kupite sada
SFD 2-A12

SFD 2-A12

Podkompaktni baterijski zavijač na 12V sa motorom bez četkica i 1/4" heksagonalnim futerom pruža kompaktnost i kontrolu obrtnog momenta.

Kupite sada
SID 2-A12

SID 2-A12

Podkompaktni baterijski udarni zavijač na 12V sa motorom bez četkica i 1/4" heksagonalnim futerom, male težine koja ne utiče na veliki obrtni momenat.

Kupite sada
Nova SF 2-A12 i SF 2H-A12 Vam pružaju kontrolu svuda

Kompaktna kontrola koju možete primeniti svuda

SF 2-A12 i SF 2H-A12 pružaju Vam velike performanse bušenja i udarnog bušenja u malom pakovanju

Sa novom, još kompaktnijom veličinom i redukovanom težinom, nova generacija Hilti SF 2-A12 baterijske šrafilice i SF 2H-A12 udarne šrafilice pružaju veće performanse za rad u teško dostupnim mestima.

Redizajnirana LED svetla daju bolje osvetljenje prostora na kome radite, dok motor bez četkica utiče na kompaktnost alata isporučujući 1600 obrtaja u minutu pri bušenju i 34Nm obrtnog momenta za tvrdi spoj.

Dosegnite nove granice sa kompaktnošću i konforom

Dosegnite nove granice sa kompaktnošću i konforom

SFD 2-A12 Vam omogućava da dosegnete nove granice

Kompaktna, laka i sa snažnim motorom bez četkica, SFD 2-A12 baterijska šrafilica sa novim LED osvetljenjem i unapređenom ergonomijom je idealna za rad na tesnim i skučenim mestima.

Sa baterijom od 12V i novom ručicom, leže savršeno u Vašu ruku za još komfornije rukovanje. Ovo omogućava preciznu kontrolu, i čini je idealnom za aplikacije kao što su elektro instalacije, ugradnja utičnica, obujmica za cevi, zavrćući šrafove do 6mm u drvo i samoresce do 4.8mm u metal.

SID 2-A12 Vam pomaže da oslobodite sav potencijal

Probite granice i oslodite sav potencijal

SID 2-A12 Vam pomaže da oslobodite sav potencijal i povećate performanse, zahvaljujući kompaktnom alatu.

Pružajući performanse kakve biste očekivali od većih alata, novi motor bez četkica u uređaju SID 2-A12 pruža veliku brzinu bušenja od 2750 obrtaja u minutu i do 170 Nm obrtnog momenta, uprkos minimiziranoj težini i veličini alata.

Zato, ukoliko šrafite samoresce u metal, HUS3 ankere ili HRD tiplove u ciglu ili beton, nećete biti razočarani udobnim rukovanjem, ergonomijom i unapređenom kontrolom.

Prijavite se da biste nastavili
Registruj se