Akumulatorski alati za pričvršćivanje

Pogledajte najbrže i najčistije alate kompanije Hilti za postavljanje MEP i šina za suvu gradnju,kao i to zašto Nuron baterije poboljšavaju efikasnost električnih alata za pričvršćivanje

Pogledajte najbrže i najčistije alate kompanije Hilti za postavljanje MEP i šina za suvu gradnju,kao i to zašto Nuron baterije poboljšavaju efikasnost električnih alata za pričvršćivanje
Drzac X-PT B3 Štapni alat za korišćenje sa akumulatorskim zabijačem BX 3
Nazad na proizvode ()
Uporedi
Proizvodi ()
Radnik postavlja gipsanu ploču / profil za suvu gradnju na pod služeći se alatkom BX 3-22.

Otkrijte pričvršćivanje na baterijski pogon

Prebacite se na baterijske alatke radi čišćeg, tišeg i efikasnijeg pričvršćivanja

Tražite alternativu direktnom pričvršćivanju na plinski pogon ili bušenju i sidrenju? Baterijske mašine za direktno pričvršćivanje bez izgaranja su brži, tiši, jednostavniji za upotrebu i ekonomičniji. Međutim, najvažnije je to da pružaju performanse u skladu sa očekivanjima vašeg tima.

A uz najnoviju baterijsku platformu tehnologije Nuron ostvarićete veći dohvat i veću udobnost u svrhu optimizacije radne snage.

Prebacite se na zakucavanje i pričvršćivanje na baterijski pogon

Beskompromisne performanse

Ovim alatkama, projektovanim za brži rad i veću produktivnost, može se pričvršćivati na beton, čelik i neke vrste zidova – bez bušenja, sidara i ograničenja uslovljena gradilištem.

Baterijske alatke, bez izgaranja

Nema više skupih plinskih doza ni patrona koje je potrebno kupovati i skladištiti i kojima je potrebno rukovati i koje treba odlagati u otpad. Baterijske alatke Plus BX 3 su tiše, imaju manji trzaj i zahtevaju manje čišćenja i održavanja.

Potpuno kompatibilna platforma

Za baterijske alatke za pričvršćivanje možete koristiti baterije od 22 V i punjače koje već imate. Da biste ostvarili duže vreme rada putem kompaktne, samooptimizujuće baterije, istražite našu najnoviju platformu tehnologije Nuron.

Radnik pričvršćuje drveni profil plakopan na pod koristeći alatku BX 3

Više mogućnosti, više primena

Pričvršćivanje na baterijski pogon za većinu radova na nosačima MEP i unutrašnjoj završnoj obradi

Bilo da ceo dan pričvršćujete kablove, vodove i razvodne kutije iznad glave ili postavljate više kilometara profila za suvu gradnju, naše alatke linije BX 3 pomažu vam da posao obavljate efikasnije i da se pritom osećate udobnije. Brži su i tiši od uređaja na plinski pogon i proizvode manje prašine i vibracija od bušenja. Što se tiče pričvršćivanja rešetki i spajanja, alatka BX 3-BT radi sa ekserima sa navojem.

Za razliku od nekih alatki pokretanih izgaranjem, direktni pričvršćivači na baterijski pogon ne zahtevaju posebnu obuku ni dozvole, pa s poslom možete započeti odmah.

radnik putem pametnog telefona proverava direktni pričvršćivač na baterijski pogon

Brzo pričvršćivanje bez pomuke

Funkcije koje olakšavaju rad na gradilištu pomažu vam da duže obavljate više posla

Bez plina, bez problema. Baterijski uređaji za direktno pričvršćivanje služe se snažnim mehaničkim pogonima koji bolje odgovaraju ritmu i brzini rada, dok istovremeno pružaju dosledniji kvalitet pričvršćivanja. Primeti ćete i manje trzaja i zaglavljivanja, što dugoročno smanjuje vreme utrošeno na zastoje.

Iskoristite prednosti šaržera koji se jednostavno puni i novog indikatora punjenja. Šaljite ažurirana stanja alatki, statističke podatke o upotrebi i informacije za popravku direktno na pametni telefon putem Bluetooth veze i budite prvi koji će saznati da li uređaj treba da se servisira – čak i pre nego što ga odnesete na gradilište.

BX 3-22: za trenutak kada budete spremni da plin zamenite baterijama

Celodnevno baterijsko pričvršćivanje

BX 3-22: za trenutak kada budete spremni da plin zamenite baterijama

Direktni pričvršćivač BX 3-22 pruža još veću brzinu i produženo vreme rada za pričvršćivanje na baterijski pogon. Bilo da pričvršćujete na beton ili čelik, alatka BX 3-22 može napraviti do 850 pričvrsnih tačaka po jednom punjenju.

Kao deo platforme širokog raspona tehnologije Nuron od 22 V, kompaktna baterija visoke izlazne snage vrlo je prikladna za rad na nivou iznad glave.

Tehnologije pričvršćivanja jednake onima koje već primenjujete

Beskompromisni pričvršćivači

Tehnologije pričvršćivanja jednake onima koje već primenjujete

Razvijeni uporedno s alatkama linije BX 3 kako bi povećali njihove performanse, naši ekseri u traci, sa galvanizovanim premazom od cinka, pružaju svakodnevna rešenja za pričvršćivanje profila za suvu gradnju i elemenata kao što su obujmice, obujmice pričvršćivači i plafonske spojnice za beton, zidove, ispunjene blokove i čelik.

Što se tiče primena alatke X-BT, naši ekseri sa navojem i oštrim vrhom mogu se koristiti za pričvršćivanje rešetki, uzemljenja i privremenog pričvršćivanja bez gnjavaže s izgaranjem..

Prijavite se da biste nastavili
Registruj se