Hilti

Osobine i primene

Osobine
 • Jako metalno kućište menjača za teške uslove na mestu rada
 • Kvadratni pogonski priključak od 3/4" napravljen od čelika velike čvrstoće sa fiksiranjem pomoću otvora obezbeđuje dug radni vek
 • Izdržljiva E-opruga, optimizovana za korisnike, omogućava postavljanje vibracionih usadnih nastavka u jednom koraku
 • Nizak stepen vibracija omogućen menjačem sa dvostrukim čekićem omogućava duge periode produktivnog rada
 • Centrirana tačka ravnoteže omogućava precizno rukovanje u svim pravcima rada
Primene
 • Zatezanje i otpuštanje matica i zavrtanja od M16 do M24
 • Pritezanje i otpuštanje matica i zavrtanja od 5/8" do 1"
 • Montaža čeličnih profila, oplata, drvne građe ili komponenti od izlivenog betona
 • Predpritezanje zavrtanja na prirubnicama cevi velikog prečnika
 • Predpritezanje matica i zavrtanja do 1–1/4"

Product Variants & Sets

Tehnički podaci

Konsalting i podrška

SIW 9-A22 Udarni zavrtač velikog obrtnog momenta

Baterijski udarni zavrtač velikog obrtnog momenta

SIW 9-A22 ¾” udarni zavrtač velikog obrtnog momenta Vam pruža perfomanse električnog zavrtača i fleksibilnost baterijskog

Sa robusnim metalnim kućištem menjača i 3/4" navrtkom od čelika visokog kvaliteta, SIW 9-A22 Vam omogućava da brzo i lako završite vrlo zahtevne aplikacije.

Stvoren da ispuni zahteve svakog gradilišta

Metal

Metal

Concrete

Beton

Wood

Drvo

SIW 9-A22 za za aplikacije sa zavrtnjima koje zahtevaju veliki obrtni momenat na strukturalnom čeliku

Veliki obrtni momenat za aplikacije sa zavrtnjima na strukturalnom čeliku

Sa obrtnim momentom od 800Nm, SIW 9-A22 se može koristiti za aplikacije zavrtanja na strukturalnom čeliku, pritežući zavrtnje do veličine M24. Kućište menjača i veoma otporna navrtka na 3/4" čine ovaj uređaj veoma robusnim tako da može podneti sve uslove na gradilištu.

SIW 9-A22 je kompatibilan sa Vašim baterijama i alatima na 22V

Dizajniran da poveća pristup i kontrolu

Zahvaljujući manjim dimenzijama i integrisanom LED svetlu, SIW 9-A22 omogućava rad i u vrlo skučenim i mračnim mestima, dok su ručica i okidač razvijeni tako da pružaju kontrolu na aplikacijama kao što su pričvršćivanje prirubnica na cevima. 

SIW 9-A22 ima snagu kojom je lako upravljati

Novi mehanizam duplog udarca smanjuje vibracije

Za postavljanje većih prečnika ankera kao na primer Hilti HUS3-H 14 i HILTI HUS3-H 10 razvili smo mehanizam sa duplim udarcima koji redukuje vibracije, povećavajući pri tom bezbednost kod serijskih aplikacija u betonu.

Nova e-opruga jednostavno povezuje gedoru sa navrtkom

Karakteristika koja pomaže kod povećanja bezbednosti i produktivnosti

Omogućavajući bezbednost na gradilištu, SIW 9-A22 koristi E-oprugu kojom povezuje gedoru sa navrtkom, čime omogućava da gedora ostane na svom mestu, i kao dodatak remen se može koristiti radi zaštite od slučajnog ispuštanja alata sa visine.

Zašto je potreban udarni zavrtač velikog obrtnog momenta?

Vrlo je teško pokazati koliko veliki  uticaj baterijski snažni alati imaju u konstrukcijama, mehaničkim i inženjerskim oblastima, i baterijski udarni zavrtač nije izutetak od toga. Za razliku od baterijskih šrafilica i udarnih šrafilica, koje buše i zavijaju šrafove, udarni zavrtač je specijalno dizajniran za pričvršćivanje i odvrtanje raličitih zavrtanja sa heksagonalnom glavom, matica i zateznih vijaka.

Razlika kod udarnog zavrtača je ta što on koristi i snagu rotacije i kratke udarce u mili sekundi, kako bi isporučio veliku snagu u malom alatu. Uređaj ima pametno dizajnirano kućište tako da je reakcija na udarce zadržana u kućištu, što omogućava operatoru da izvodi operacije jednom rukom.

Hilti prednosti

Hilti asortiman baterijskih udarnih zavrtača, koji obuhvata SIW 22T-A i SIW 6AT-A22 , je proširen kako bi zadovoljio veoma zahtevne aplikacije. Novi SIW 9-A22 baterijski udarni zavrtač ima više nego dovoljno mišića koji obezbeđuju odlične performanse kod veoma zahtevnih aplikacija ankerisanja i zavrtanja u metalu, betonu i drvetu.

SIW 9-A22 ima veoma otpornu čeličnu 3/4" navrtku za različita fiksiranja. Ovaj pristup koristi Hilti e-oprugu da pričvrsti gedoru na navrtku, čime obezbeđuje da gedora ostane na svome mestu, i smanjuje rizik od slučajnog ispadanje teške gedore i izazivanja povreda ostalih radnika na gradilištu. Korišćenje Hilti e-opruge znači da je priključivanje gedore na alat brzo i jednostavno, bez gubitka produktivnosti.

Da bi povećali produktivnost SIW 9-A22 koristi dupli udarni menjač. Ova nova tehnologija povećava životni vek uređaja i smanjuje nivo vibracija. Zajedno, ovo doprinisi smanjenju zamora operatora i povećava vreme koje jedan operator može provesti sa ovim uređajem.Koa što ste navikli, svi Hilti uređaji dolaze sa 2 godine garancije za ceo uređaj i sve delove tog uređaja, i ukoliko dođe do bilo kakvog kvara mi popravljamo potpuno bez troškova, pružajući Vam duševni mir. 

Prijavite se da biste nastavili
Registruj se