About Hilti

O NAMA

U kompaniji Hilti bavimo se izradom i projektovanjem najsavremenije tehnologije, softvera i usluga za potrebe profesionalne građevinske industrije.

Radimo u celom svetu i prisutni smo u preko 120 zemalja sa više od 30.000 zaposlenih.

Naše tehnologije svakodnevno podržavaju neverovatna postignuća inženjeringa širom sveta: od superbrzog „metak voza” (bullet train) u Japanu do tunela za metroe duboko ispod najvećih gradova na svetu.

Nudimo sveobuhvatnu uslugu za vašu građevinu - od softvera za projektovanje, proizvoda i alata za rad na gradilištu do obuke, popravki, testiranja i konsaltinga. Za vaše građevine širom sveta, nudimo vam prodavnicu sa pristupom „sve na jednom mestu“. 

DIREKTAN RAD SA NAŠIM KUPCIMA

Hilti customers

Naši kupci predstavljaju srž svega što radimo.

Iz tog razloga imamo naše vlastite direktne prodajne timove. Preko dve trećine Hilti članova tima svakodnevno direktno radi s našim kupcima. To znači 200.000 onlajn interakcija širom sveta, kao i telefonom i direktno na gradilištima.

U kompaniji Hilti ne verujemo da treba samo da se sedi u kancelariji. Naši prodajni timovi blisko sarađuju s kupcima na gradilištima, pronalazeći rešenja za bržu, lakšu i sigurniju izgradnju.

Sve to podstiče našu inovaciju jer poznajemo i razumemo stvarne potrebe naših kupaca.

PROIZVODIMO I VRŠIMO ISTRAŽIVANJA VEZANA ZA SVOJE VODEĆE PROIZVODE

U kompaniji Hilti radimo na drugi način.

Stvaramo tehnologije, softver i usluge koji se jasno razlikuju od ostalih.

Vodimo svoje vlastite laboratorije za istraživanje i projektovanje, sarađujemo s najboljim tehničkim univerzitetima i partnerima širom sveta.

Izrađujemo svoje vlastite proizvode u Hilti fabrikama i s vanjskim partnerima, obezbeđujući da svi naši proizvodi odgovaraju istim visokim kvalitetima i standardima.

Hilti je kompanija u privatnom vlasništvu, koju je 1941. godine osnovao Martin Hilti i čiji je vlasnik još uvek porodica Hilti. Stoga, izgrađujemo za budućnost, a ne za kratkotrajnu zaradu.

VIŠE O KOMPANIJI HILTI

NAŠA ISTORIJA

NAŠA ISTORIJA

Više informacija
KORPORATIVNO UPRAVLJANJE

KORPORATIVNO UPRAVLJANJE

Više informacija
KORPORATIVNA ODGOVORNOST

KORPORATIVNA ODGOVORNOST

Više informacija