SMERNICE ZA PROJEKTOVANJE SISTEMA MODULARNIH NOSAČA

Kako projektovati sisteme nosača za instalacije

U kompaniji Hilti imamo višedecenijsko iskustvo u projektovanju i izgradnji sistema modularnih nosača širom sveta.

Iz tog razloga možemo da iskoristimo naše iskustvo da bismo vam pomogli u projektovanju vaših zgrada i projekata. To se odnosi na sva gradilišta od statičkog opterećenja do posebnih instalacija kao što su protivpožarna zaštita, zvučna instalacija i seizmička rešenja.

Nudimo široki spektar pomoći uključujući softver za projektovanje, tehničke podatke i stručne savete naših Hilti inženjera.

SEIZMIČKO PROJEKTOVANJE

SEIZMIČKO PROJEKTOVANJE

Izgradnja zgrada otpornih na zemljotrese postaje sve veći zahtev u građevinskom projektovanju. Naši inženjeri mogu da vam pomognu u pronalaženju proizvoda i tipičnih rešenja i mogu da vam pruže podršku u složenim izračunavanjima u svim fazama projektovanja i izgradnje.

Više informacija
PROJEKTOVANJE SISTEMA OTPORNIH NA VATRU

PROJEKTOVANJE SISTEMA OTPORNIH NA VATRU

Već više od 25 godina projektujemo i izgrađujemo sisteme modularnih nosača otporne na vatru. Saznajte više o tome kako da projektujete nosače otporne na vatru koristeći široki asortiman naših proizvoda.

Više informacija
PROJEKTOVANJE SISTEMA OTPORNIH NA KOROZIJU

PROJEKTOVANJE SISTEMA OTPORNIH NA KOROZIJU

Naši Hilti sistemi modularnih nosača su dostupni u širokom asortimanu materijala i obloga, od primene u suvom zatvorenom prostoru do uslova u priobalnom području. Zahvaljujući našem dugotrajnom istraživanju i razvoju, posedujemo veliku stručnost i možemo da vam pomognemo savetima kako da odaberete odgovarajuće rešenje da bi se izbegla korozija.

Više informacija
PROJEKTOVANJE TOPLOTNOG ŠIRENJA

PROJEKTOVANJE TOPLOTNOG ŠIRENJA

Najveći izazov kod pričvršćivanja cevi za grejanje je toplotno širenje cevi i njegov uticaj na nosače cevi i okolno područje. Pogledajte kako da dozvolite toplotno širenje u vašem projektu pomoću četiri ključna principa za kontrolu toplotnog širenja cevi.

Više informacija