VEBINARI NA ZAHTEV

Vebinar knjižica

Webinar Library

Da li ste propustili neki od naših vebinara, ili biste voleli da ponovo pogledate neki vebinar u slobodno vreme?

Jednostavno kliknite na link ispod da biste dobili pristup snimljenim vebinarima za izabranu temu. S obzirom da su ovo snimljene verzije, nećete biti u mogućnosti da postavljate pitanja, ali nam se možete obratiti za sve informacije koju su Vam potrebne. Obratite pažnju, ovo su snimljeni vebinari tako da nećete moći da postavljate pitanja za vreme snimka. Međutim, možete nas kontaktirati za sva pitanja i nejasnoće ukoliko ih imate.

Dostupni vebinari u našoj knjižici

 • Napredni proračun ankerne ploče

  Napredni proračun ankerne ploče

  Za vreme ovog događaja istražićemo kako da prevaziđemo poteškoće vezane za proračun svih elemenata veze: čelične ploče, varova, naknadno ugrađenih ankera i betonskog elementa. Takođe, naglasićemo glavne aspekte projektovanja i propisa, i način na koji Vas Hilti može podržati u procesu projektovanja i povećanja Vaše produktivnosti.

  Saznajte više

  Projektovanje čelik-beton konekcije prema Eurokodu 2.4

  Pridružite nam se na "Čelik za Beton" vebinaru i saznajte o novom Eurokod 2.4 propisu, uključujući i glavne razlike u odnosu na stare ETAG smernice. Ovo će Vam pokazati kako da bezbedno projektujete osnovnu ploču u skladu sa novim propisom.

  Saznajte više

  Proračun ankera uz uticaj dodatne armature u betonskom elementu

  Ovaj vebinar ima za cilj da predstavi osnovne principe proračuna ankera uz uticaj dodatne armature, postupke i regulatorne okvire.

  Saznajte više

Dokumentacija

PITAJTE INŽENJERA