BIM PROJEKTOVANJE SISTEMA MODULARNIH NOSAČA

Hiltijev softver i aplikacije za projektovanje PROFIS Installation

Hilti PROFIS Anchor software

Hiltijev softver za projektovanje za sisteme modularnih nosača pomaže vam u izradi složenih projekata bez saveta iskusnog inženjera.

Izrađujte projekte, vršite izračunavanja i naručite potrebne aplikacije za modularne nosače i sa gradilišta, a ne samo iz kancelarije.

Možete vrlo jednostavno da izvezete vaše projekte iz Hiltijeve PROFIS aplikacije u AutoCAD® ili Revit®, ili da pristupite Hiltijevim BIM objektima u Tekla Warehousu da biste ih iskoristili u vašim projektima sa Tekla Structure.

Putem naše bogate BIM/CAD biblioteke, možete brzo da unesete objekte direktno u projekat.

Svi Hiltijevi softveri i aplikacije su potpuno integrisane sa našim proizvodima, tehnologijama i uslugama inženjeringa, da bismo vam pružili sveobuhvatna rešenja za vašu građevinu, konstrukciju i građevinsko upravljanje.

PITAJTE INŽENJERA

HILTI SOFTVER ZA PROJEKTOVANJE SISTEMA MODULARNIH NOSAČA

HILTIJEV SOFTVER PROFIS INSTALLATION

HILTIJEV SOFTVER PROFIS INSTALLATION

Sa Hiltijevim softverom PROFIS Installation, možete da procenite primene jednostavnih i složenih sistema modularnih nosača putem 3D editora.

Više informacija
APLIKACIJA FIXPOINT

APLIKACIJA FIXPOINT

Hiltijeva aplikacija Fixpoint Calculator pomaže vam u izračunavanju opterećenja fiksnih tačaka, proširenja cevi i minimalne dužine savijanja cevovoda za sisteme modularnih nosača.

Više informacija
Hilti Channel Calculator app

CHANNEL CALCULATOR

Izrađujte projekte, vršite izračunavanja i naručite sve potrebne Hiltijeve sisteme modularnih nosača.

Više informacija