KAKO PROJEKTOVATI KANALE ZA ANKERE

Hiltijev PROFIS Anchor Channel

Hilti PROFIS Anchor Channel software

Svom iskustvu dodajte Hiltijevu stručnost u oblasti kanala za ankere, u projektovanju fasada, otvora za liftove i drugih primena kanala za ankere.

Hiltijev softver za projektovanje PROFIS Anchor Channel se zasniva na velikom broju metoda projektovanja. Obuhvata međunarodne norme ACI, EOTA, CEN, SA-TS101 ili možete da projektujete koristeći Hiltijeve metode projektovanja koje se zasnivaju na preko 60 godina stručnosti i istraživanja u oblasti anker pričvrščivača.

Hiltijev softver za projektovanje PROFIS Anchor Channel štedi vaše vreme na sledeći način:

  • Uz pomoć funkcije geometrijskog podešavanja, Hiltijev softver PROFIS Anchor Channel brže pronalazi rešenja.
  • Funkcije optimizacije vam pomažu da pronađete pravo rešenje za vašu primenu.
  • Takođe možete da unesete prilagođene ploče upotrebom funkcije geometrijskog prilagođavanja.

Hiltijev softver PROFIS Anchor Channel se koristi širom sveta i njim su projektovani ključni elementi vodećih struktura i oblakodera u Hong Kongu, Kini, Blistom istoku i Sjedinjem Američkim Državama.

Ako vam je potrebna pomoć, lokalni Hiltijevi inženjeri mogu da vam pruže savete.

Ili ako radite na posebno izazovnoj ili inovativnoj građevini, naši inženjeri širom sveta mogu da vam pruže podršku. Oni mogu zajedno s vama da razmatraju bezbednu upotrebu Hiltijevih kanala za ankere i rešenja vezanih za tu upotrebu.

PRISTUP HILTIJEVOM SOFTVERU PROFIS ANCHOR CHANNEL

Možete besplatno da pristupite Hiltijevom softveru PROFIS Anchor Channel ovde na Hilti Online. Samo se upišite ili prijavite.

PITAJTE INŽENJERA