SOFTVER ZA PROJEKTOVANJE, APLIKACIJE I BIM REŠENJA

Od projekta i konstrukcije do upravljanja zgradom

Da li želite da učinite vaše građevinske projekte jednostavnijim, bezbednijim i produktivnijim? Poboljšajte svoj način rada automatskim izvođenjem složenih izračunavanja i svođenjem na minimum potrebe za detaljnim stručnim savetima inženjera.

Učinite vaše projekte bezbednijim tako što ćete izbaciti ručne prenose podataka i potencijalne greške.

Isporučite bolje projekte putem BIM projektovanja u kancelariji da biste uštedili na interferencijama i vremenu na gradilištu. Aplikacijama koje se zasnivaju na cloud tehnologiji možete da poboljšate saradnju projektnog tima i da dobijete pristup projektnim podacima u realnom vremenu. 

Hiltijev softver za projektovanje, aplikacije i BIM rešenja koja se zasnivaju na testiranim i odobrenim Hiltijevim tehnologijama, međunarodnim propisima i Hiltijevim metodama projektovanja omogućuju vam da bezbedno i pouzdano koristite primene projekata.

Oslonite se na usluge Hiltijevih inženjera i osoblja koji će raditi sa vama na gradilištu, onlajn i putem telefona u više od 120 zemalja širom sveta.

PITAJTE INŽENJERA

KOJI HILTIJEVI PROIZVODI SU POKRIVENI BIM SOFTVEROM ZA PROJEKTOVANJE

Softver za projektovanje ankera

Softver za projektovanje ankera

Projektuje ankere i sisteme kanala za ankere, bazne ploče i rukohvate.

Više informacija
SOFTVER ZA PROJEKTOVANJE NAKNADNO POSTAVLJENE ARMATURE

SOFTVER ZA PROJEKTOVANJE NAKNADNO POSTAVLJENE ARMATURE

Hiltijev softver PROFIS Rebar projektuje široki spektar primena za armaturu upotrebom Evrokoda 2 i Hiltijevih metoda projektovanja.

Više informacija
Softver za projektovanje modularnih nosača

Softver za projektovanje modularnih nosača

Putem ovog softvera, možete da projektujete, specifikujete i naručite potrebne Hiltijeve proizvode za izgradnju sistema modularnih nosača.

Više informacija
HILTIJEVA BIM/CAD BIBLIOTEKA

HILTIJEVA BIM/CAD BIBLIOTEKA

Pristupite bogatoj Hiltijevoj BIM/CAD biblioteci sa Hiltijevim proizvodima u 2D i 3d formatu na Hilti Online ili preko naših partnera AutoCAD ®, Revit ®, Tekla, Dlubal i bimobjects.com.

Više informacija