ZAUSTAVLJANJE POŽARA ZA ARHITEKTE

Protipožarni sistemi su više od samo jednog proizvoda

Hilti firestop for architects

U kompaniji Hilti možemo da vam pomognemo sa specifikacijom i projektom za sisteme pasivne protipožarne zaštite.

Takođe nudimo proizvode najsavremenije tehnologije, softver za projektovanje jednostavan za upotrebu i tehničku podršku na gradilištu, onlajn i telefonskim putem. Ako ne možete da nađete ono što vam treba onlajn, samo se obratite svojoj lokalnoj Hilti kancelariji.

PROIZVODI USKLAĐENI SA PROTIPOŽARNIM PROPISIMA

Hilti protivpožarni proizvodi su u skladu sa najstrožim međunarodnim standardima kao što su ASTM i EN.

Bezbednost ljudskih života je od ključne važnosti za nas u kompaniji Hilti; imamo više od 30 godina iskustva u istraživanju i razvoju sistema pasivne protivpožarne zaštite.

Nudimo široku lepezu odobrenih proizvoda koji pokrivaju veliki broj primena na gradilištu.

Protivpožarni sistemi mogu da pomognu u uspostavljanju procene zida, plafona ili poda, nakon probijanja kablom, cevi ili spojem. Pomažu u sprečavanju širenja vatre, dima i toksičnih gasova i predstavljaju deo plana za bezbednost ljudskih života u zgradama.

NAŠI PROTIVPOŽARNI PROIZVODI POBOLJŠAVAJU PERFORMANSE ZGRADE

Hilti protivpožarni proizvodi mogu da poboljšaju strukture zgrade, kao i da je zaštite od požara. Testirani su putem ETA i UL protivpožarnih testova i doprinose poboljšanju:

  • akustike u zgradi - tako što blokiraju otvore koji takođe provode zvuk;
  • pomicanja zgrade - što svodi na minimum udare nakon zemljotresa, toplotna pomeranja cevovoda, strukturalna skretanja ili vibracije u industrijskim objektima;
  • zaštite zgrada od plesni i buđi - nudimo proizvode otporne na plesan i buđ, koji mogu posebno da budu od pomoći u projektovanju bolnica.
  • Usklađenost sa sertifikatima LEED i BREEAM za zelenu gradnju.

POMAŽEMO VAM OD PRED-PLANIRANJA DO ODOBRENJA ZGRADE

Možemo da vam pomognemo tokom celog projektovanja, od pred-planiranja do konstrukcije i odobrenja zgrade.

Nudimo vam tehničku biblioteku sa onlajn informacijama uključujuči 2D crteže koje možete jednostavno da kopirate i nalepite, dokumente za odobrenja, specifikacije, razne tekstove, itd.

Takođe možete da upotrebite Hiltijev Taster za protivpožarno projektovanje (Hilti Button for Firestop) i našu vrlo bogatu BIM/CAD bibilioteku Hiltijevih proizvoda.

Hiltijev Taster za protivpožarno projektovanje identifikuje prodiranja, preporučuje protivpožarne proizvode s priloženim podacima i generiše sastavnicu, štedeći vaše vreme čitanja detaljnih propisa i specifikacija proizvoda.

Čini složena projektna izračunavanja lakšim i bržim. Softver je tačan, neprekidno ažuriran i zasnovan na dugogodišnjem Hiltijevom istraživanju i razvoju podataka sa ciljem dobijanja najboljih projektnih rešenja za vaš projekat.

Takođe možete da nazovete svoj lokalni Hilti tim i da tražite njihovu pomoć na gradilištu ili putem telefona.